Beni üzen herkese teşekkür ederim!

GİRİŞ TARİHİ:  05.07.2010, 09:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Temmuz 2010 Pazartesi, 09:56

Tuğba Özerk ilk single çalışması ile hayranlarının karşısına çıktı. Hayatına girip kendisine yanlış yapanlara teşekkür eden Özerk, "Onlar sayesinde çok sayıda şarkı yazdım. Bana faydaları oldu" dedi

'Gidesim Geldi' isimli albümü ile dijital satışta 1.5 milyonluk barajı aşan Tuğba Özerk, uzun bir aradan sonra geri dönüş yaptı. ' Hediye' isimli ilk single çalışması ile hayranlarının karşına çıkan ünlü şarkıcı "Sevenlerimle bir kez daha buluştuğum için büyük heyecan yaşıyorum" dedi.
'Gidesim Geldi' isimli şarkınız ile dijital platformda 1.5 milyon tıklandınız. Şarkılar artık single ve dijital platformda dinleyici ile buluşuyor. Müzik piyasası iflas mı etti yoksa müzik için böylesi daha mı iyi? ' Hediye' benim ilk single'ım. Single yapma taraftarı hiç değildim. Fakat hayranlarımdan gelen yoğun istek üzerine albüm öncesi single'ımızı çıkardık. Hazırda 40 şarkım var. Onların içinden seçip albüm çıkaracağız.

SEÇİLMİŞ İNSANIM
Sizin kulvarınızda şarkısını hem yazıp hem söyleyen çok az insan var. Bu şarkıları hangi duygularla yazıyorsunuz? Güzel Allah'ımın bana bir lütfu. Seçilmiş insanların olduğuna inanıyorum besteci ve söz yazarlarının. Bu seçilmişlikten ben de nasibimi aldığım için o kadar çok memnunum, o kadar mutluyum ki.
40 şarkım var dediniz. Bunları bazı meslektaşlarınıza verir misiniz? Yeni çıkacak bir arkadaşa verdim. İsteyenler oluyor, gönlüm rahat etmezse vermem şarkımı. Vermediğim de oldu. Şarkılarım, söylemesi çok kolay parçalar değil. Söyleyebilecek insanlara veriyorum. Birisine içimden gelirse özel bir şarkı da yazabilirim. Bencil değilim. Hayatta paylaşmadığım hiç birşey kalmadı. Bugüne kadar ne geldiyse başıma hep paylaşmaktan geldi. Ama hiçbir zaman pişman değilim. Hiçbir zaman para ile işim olmadı. Para benim için hiçbir zaman önemli olmadı. Manevi şeylerde de çok sevgi verdim. Sevgiyi kısarak verdiğin zaman mutlu olamazsın. Mutsuzluk verse de bana yine sevgiyi vermekten mutluyum. Pişmanlıklarım ya da yaşadığım acılar yok mu? Mutlaka var ama onların sonunda bu şarkılar çıkıyor. O yüzden hayatıma girip bana yanlış yapmış olan, hayatımda olup beni üzmüş olan herkese beni sevindirenler kadar müteşekkirim. Bu şarkılara sebep oldukları için.

HEP RAHAT OL
Çok pozitif, mütevazi bir insansınız. Bu camiada ender görülen bir şey? Evet çok zor, bu konuda mütevazi olamayacağım dermişim. (gülüyor) Ben de az görüyorum. Bu çok açık ve net olmaktan kaynaklanıyor. Çok tecrübe ve çok yaşanmışlıkla alakalı. Sanat camiası çok karışık bir yer. Çok fazla şey yaşıyorsunuz. Kalender olmak çok önemli bir şey. Bunu olmaya çabaladım her zaman. Çünkü babam ve annem öyle öğrettiler. Bana hep rahat olmamı ve üzülmekten korkmamı söylediler. Üzülmek bir şekilde seni yapacağın hatadan kurtarır. Hata yapmaktan korkmadan adımlarımı attım, hayata tutundum.
Bu pozitifliğinizin yanısıra karamsarlık ve küsme durumları da yaşıyor musunuz? Tabii ki yaşıyorum. İkizler burcu insanının gel-gitleri çok fazladır. Uzun süren kişisel çalışmalar sonucunda bunun farkına vardım ve kendimi çok eğittim. Bu değişimleri genç yaşta anlayamayıp kendime sinir oluyordum. Ama artık böyle yaratıldığımı ve böyle bir ruha sahip olduğumu kabullendim. Kuantumla, astrolojiyle kendimce bazı şeyler çıkartıp hayata bakış açımı değiştirdim. Tevekkülü Allah'a bırakmaya inandım. Karamsarlığa kapıldığımda dua okuyorum. Kişisel gelişim kitapları okuyorum. Kendimi sakinleştirebileceğim ve ruhumu rahatlatabileceğim şeyleri yaparak olayları düzenlemeye çalışıyorum. Şarkı yazmak da benim için önemli. O benim ruhumda deşarja neden oluyor. Bir şarkı yazdığımda inanılmaz yoruluyorum. İçimde biriktirdiklerimi şarkı yazarak atıyorum. Dolayısıyla benim için terapi oluyor.

ŞÖHRETİN BEDELİ
Kapris yapan meslektaşlarınızı görünce ne düşünüyorsunuz? Çok üzülüyorum. Antipatik olmasının dışında, karşısında ona hizmet eden birisi varsa buna daha çok üzülüyorum. Hepimiz insanız, hiçbir farkımız yok. Madagaskar'daki de insan, Hakkari'deki de. Aramızda hiçbir ayrım yok.
Son iki yıldır ortalıklarda gözükmüyorsunuz, neden? Evet. Magazin basınının olmadığı yerlere gidiyorum. Tabii ki magazin basınının olduğu yerlere de gidiyorum. Ama genel olarak magazincilerin olmadığı yerleri biliyorum. Tabii ki normal insan gibi bir hayatımız olamaz. Ama bunu seçtiyseniz, bu da şöhretin bedeli. Normal bir erkek arkadaşınızla gidip sahilde balık yiyemiyorsunuz. Her gün çarşaf gibi gazetede olsan ne olur. Bak benim haberlerim çıkmadığı halde 1.5 milyon satabiliyorum. Demek ki her şey görünmek, göz boyamak değil. Başka değerler kesinlikle çok daha önemli.

UZUN SÜREDİR KALBİM BOŞ
Tuğba Özerk, " İş hayatında olduğu gibi özel hayatında da başarılı mısınız?" sorusuna şu yanıtı veriyor: Kalbim bomboş. Gerçekten yalnızım. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. Kalbimi kapatmışlığım yok, hayata küsen biri değilim. Ben zaten aşkın ta kendisiyim. Aşk hep içimde. İlle birisinin yanımda, kolumda olması gerekmiyor. Ben zaten bütünüyle aşkım.

KARİYER VE PARA ARAMAM
Birlikte olacağınız insanın kariyeri, maddi gücü önemli midir? Kariyer ve parasını hiçbir zaman aramam. Zaten öyle birini arasam hayatımda çok kişi olurdu. Hayata doğru bakmayı bilen, aynı dili konuşabilen biriyle arkadaşlık ya da bir yuva kurmak istiyorum. Ama şu anda evlenmeyi düşünmüyorum. Öncelikle arkadaş olmalıyım. Sohbetini sevmediğim birisiyle olamam, istediği kadar kariyeri olsun veya istediği kadar parası olsun, döner giderim. Hafif Osmanlı kadınıyım. Erkek bir tarafım da vardır. Maddiyatı hayatımın hiçbir alanında önemsemem. Bu hep böyle oldu

POLEMİK BANA UYMAZ
Volkan Konak isim vermeden bazı sanatçı arkadaşlarına göndermelerde bulundu. Bu gibi polemikler için ne düşünüyorsunuz? Başkasının, başkası hakkında yorum yapmasını hiçbir zaman doğru bulmuyorum. İsim vermeseniz bile bir çok yere çekilebiliyor. İnsan bazen söyleyebiliyor. Ben mümkün olduğunca uzak duruyorum ki çoğu zaman söyleyecek şeyler dilimin ucuna gelmiyor değil. İnsanız ama sahnede frenimize de basmayı bilmemiz gerekir. Ben sağıma soluma bakmadan dümdüz yoluma bakmayı tercih ederim.
CANLI YAYIN