Laçin'in programı atv'de başlıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  05.07.2010, 09:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Temmuz 2010 Pazartesi, 10:35

Berna Laçin, Bodrum'dan canlı olarak yayınlanacak sabah programı için "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" dedi ve ekledi: Amacımız her kesimden insanın ilgisini çekecek şeyler bulması...

atv'nin yeni programı 'Her Şey İçin Berna Laçin', hafta içi her gün izleyicilerle buluşacak. Sunucu Laçin, programda her kesimden insana ulaşmak istediklerini söylüyor.
Programınızda izleyicileri neler bekliyor? Bu tamamen yeni bir anlayışa dayalı bir program olacak. Aslında benzeri de yok. Ayrı ayrı programlarda işlenen konuların hepsini tek bir programda topluyoruz ve tıpkı bir kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format amaçlıyoruz. Stüdyoya sıkıştırılmış formatların artık can sıkmaya başladığını düşünüyorum. Bu yüzden programın içine çeşitli dosyalar hazırlıyoruz, ilginç röportajlar yapıyoruz. Bunların muhakkak ünlülerle olması gerekmiyor. Ayrıca her konuyu uygulamalı anlatmayı düşünüyoruz Bu cilt bakımı, spor, diyet, makyaj olabilir.

BODRUM ÇOK RENKLİ BİR YER
Programın Bodrum'dan canlı olarak yayınlanmasının sebebi nedir? Bodrum yazın Türkiye'nin mozaği gibi... Her şehirden insan var. Burada ayrıca büyük şehirden kaçan ve farklı potansiyellere sahip insanlar var. Resim, el sanatları gibi alanlarda üretim yapıyorlar. Çok farklı ve başarılı insan öyküleri var. Ayrıca görsel olarak seyircinin içini açacak bir belde. Bodrum'un magazin programlarında tanıtıldığından farklı olduğunu göstermek istiyorum. Burası ülkemizin sergi salonu gibi. Cam ustaları, boncukçular, seramikçiler...

HER BÖLÜMDE ÜNLÜ ŞART DEĞİL
Sadece Bodrum'u mu işleyeceksiniz peki? Hayır. Konularımız her yerden. İstanbul muhabirlerimiz bunun için çalışıyor.
Yayında ünlüler de olacak mı? Benim için illa ünlü konuk gerekli değil. Her şeyini bildiğimiz ünlülerdense, farklı alanlarda ilginç isimleri konuk etmek seyirciyi daha çok mutlu edecektir. Ama elbette gerçekten seyircinin sevgisini kazanmış ünlü isimler de olacak.
Program her kesimden insana hitap edecek mi? Bütün amacımız bu... Herkesin sevmesi değil, herkesin ilgisini çekecek bir şeyler bulması...
'Her Şey İçin Berna Laçin'i kabul etmenizdeki etken nedir? Kolay ulaşılabilir bilginin ilgi çekeceğini düşünüyorum. Çünkü artık internet çağında yaşıyoruz. Programımızda seyirci sağlık, bakım, giyim ve çocuk gibi, merak ettiği her konuya kolayca ulaşabilecek.
Siz de bir annesiniz. Annelere yönelik konular da işleyecek misiniz? Tabii ki... Hem çocuklarla ilgili hem de çocukların ilgisini çekecek konularımız da olacak.
CANLI YAYIN