Hoşgelmişsin yeğen

GİRİŞ TARİHİ:  08.07.2010, 09:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Temmuz 2010 Perşembe, 09:43

Tuncel Kurtiz, her perşembe yayınlanan 'Tuncel ve Dostları' programında bugün, Ezel dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu'nu ağırlıyor. Kurtiz ve İmirzalıoğlu, Kaz Dağları'nın eteklerinde unutulmaz bir sohbete imza atıyor

NTV Yeşil Ekran'da bugün yayınlanacak program çekimi için Tuncel Kurtiz, Kenan İmirzalıoğlu'nun gelişini heyecanla evinin avlusunda bekledi.

ŞEYH BEDRETTİN DESTANI
Kenan İmirzalıoğlu, buluşmaya geç kalınca, ikili vakit kaybetmeden dağların yolunu tuttu. İki ünlü isim patika ve dağ yollarında bazen koşarak, bazen yürüyerek sohbet ederken, Edremit Körfezi'nin eşsiz manzarasını kuşbakışı seyretti.
Kurtiz, İmirzalıoğlu'na, 1948'te Kaz Dağları'nda meydana gelen büyük bir yangından kurtulan tek ağacın gölgesinde, Şeyh Bedrettin Destanı'ndan pasajları ezbere okudu. Ayrıca yöreye ait mitolojik hikayeleri anlattı.

TRAKTÖRLE TUR ATTIRDI
İmirzalıoğlu, 5 sene önce Kurtiz'e bir çay içmek için uğrayıp nasıl 9 gün kaldığını ve birlikte yaptıkları yürüyüşlerden sonra spora başlamaya nasıl karar verdiğini dile getirdi. Kendisi de bir çiftçi çocuğu olan İmirzalıoğlu, Çamlıbel Köyü'nde direksiyona geçerek Kurtiz'e küçük bir traktör turu attırdı.
İkili, uzun günün ardından Tuncel Kurtiz'in evinin bahçesine taşıdığı gemi güvertesinde oyunculuk üzerine sohbet etti. Kurtiz ve İmirzalıoğlu oyunculukta çok sıkıldıkları rolleri söyledi. Ve iki ünlü isim finali müzikle yaptı. Birlikte 'Haydar Haydar' türküsünü söyleyerek bu keyifli sohbeti noktaladılar.
CANLI YAYIN