Hiç romantik değilim

GİRİŞ TARİHİ:  14.07.2010, 09:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Temmuz 2010 Çarşamba, 09:47

Ekranların; fettan, acımasız ve gaddar karakteri Deniz Çakır kendini anlattı: Hiç romantik değilim ama çok duygusalım, katı gibi görünmeye çalışan sulu gözün tekiyim

TV dizileri ve tiyatro oyunlarıya son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Deniz Çakır; yıllar içinde yaşadığı değişimi, aşka bakışını ve projelerini Şamdam Plus'a anlattı

Hiç maskem yok. Hiç kıvıramam durumları, yalan söylediğim anında belli olur. Rol yaparken başka bir ruh halinin içine giriyorsunuz. Eskiden daha katıydım ama bu mesleği yaptıkça daha hümanist oldum.

Hiç romantik değilim ama çok duygusalım, katı gibi görünmeye çalışan sulu gözün tekiyim. (gülüyor) Diğer yandan serde Oğlak'lık var ve ayrıca inatçıyımdır.

Genellikle mesleğimle bağlantılı olarak hayatıma heyecanlar sokmayı severim, bu bir dans ya da fotoğraf olabiliyor. Oyunculuk benim mesleğim ama beni başka bir yerlere götürüp kırbaçlayacak bir şeyler mutlaka sokuyorum hayatıma. Dans ya da fotoğraf gibi örneğin.

Görüp görebileceğim, ruhuma en çok hitap eden dans, flamenko. Seyretmekten de, yapmaya çalışmaktan da büyük keyif alıyorum.

Bir Çin atasözü var, "Öyle bir meslek seç ki çalışmak zorunda kalma" der. Seçtiğim meslek kendime vakit ayırmak. Hayatta insanın seçimleri o kadar önemli ki, hayatınızı belirliyor. Aşk ise gelince zaman ayrılır, gerçekten aşksa tabii...

Genel olarak modaya çok inanmıyorum. Bu konuda "Ben şu tarz severim, bu tarz severim" gibi kalıp cümleleri çok sevmiyorum.

Beni tahrik edecek bir rol bulduğumda ona dört elle sarılırım. Karşı tarafı düşünürsem yaratan olmam. Sanat, sanat içindir, halk için olan sanat sipariş üzerine yapılır. Sanat, sipariş üzerine yapılmaz.

Tiyatro oyunum devam edecek. 21 Temmuz'da Enka Açıkhava Tiyatrosu'nda oynayacağız 'Aşk Sözleri'ni. Dizi de 16 bölüm kadar Aralık ya da Ocak ayına kadar devam edecek ve sonrasında bitecek.
CANLI YAYIN