Herkes 'yahşi cazibe'ye kapılacak

GİRİŞ TARİHİ:  15.07.2010, 08:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Temmuz 2010 Perşembe, 08:53

Cuma günü atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak 'Yahşi Cazibe' isimli dizinin kadrosu çok iddialı: "Reyting rekorları kıran, uzun soluklu bir dizi olacak! İzleyiciler gülmeye doyacak!"

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini Bora Onur'un üstlendiği 'Yahşi Cazibe', bu hafta atv ekranlarında başlıyor. Başrollerini Hakan Yılmaz, Peker Açıkalın, Aslıhan Gürbüz ve Selda Özbek'in paylaştığı dizide; Azeri asıllı 'Cazibe'nin Türk vatandaşı olmak için 'Kemal'le yaptığı evliliğin komik hikâyesi anlatılıyor. Yayına girmesinden önce, dizinin başrol oyuncularıyla görüştük.

YÖNETMEN BORA ONUR
EN İYİLER BURADA

"Bu filmin yönetmenliğini üstlendiğim için şimdiden çok mutluyum. Dizinin beklentileri karşılayacağını ve uzun soluklu bir dizi olacağına inanıyorum. Gani Müjde'nin kaleme aldığı senaryo cidden çok komik. İyi bir cast çalışması yapıldı. Dizide ana karakterleri canlandıran isimler, yıllardır televizyondan tanıdığımız bu işin en iyileri... Samimi bir iş yapıyoruz ve iyi bir reyting yakalayacağız!"

PEKER AÇIKALIN
BENİM OLDUĞUM PROJE İYİ İŞ YAPAR

"Formalite evliliği yapan 'Kemal'in başına bela olan yabancılar şube komiseri 'Peker Pekmez' rolündeyim. 'Avrupa Yakası'ndan sonra ekranlardan 2.5 yıl uzak kaldım. Böyle iyi bir proje ve bu kadar doğru isimlerle yeniden ekranlara dönmek gerçekten de çok güzel. Hakan Yılmaz ile zaten 'Avrupa Yakası'nda da beraberdik. İçinde bulunduğum dizinin çok iyi iş yapacağına eminim. Dizinin uzun soluklu olacağından hüç şüphem yok. Canlandırdığım karakter de en az 'Gaffur' karakteri kadar hafızalara kazınacak. Kadro çok iyi, bu da dizinin çok başarılı olmasını sağlayacak!"

HAKAN YILMAZ
REYTİNGLERİ BU DİZİYLE TOPLARIZ!

"Bu dizide 'Kemal' karakterini canlandırıyorum. Bir lojistik firmasında çalışan, borç batağında olan biri... Patronun kızıyla birlikte ama patronun bundan haberi yok. Biraz saf yapıda olan 'Kemal', bir arkadaşına 20 bin lira kaptırıyor. Hikaye de böyle başlıyor. Formalite evliliği yaptığı Azeri kızdan sevgilisine birşey hissettirmeden evlenmeyi amaçlıyor. Ama yabancılar şubesinde çalışan karşı komşusu yüzünden 'Kemal'in başına birbirinden komik olaylar geliyor! Hikayesi çok komik ve güzel, oyuncuları çok iyi bir projede yer alıyoruz. Bu diziyle reytingleri toplayacağımızdan eminim!"

ASLIHAN GÜRBÜZ
AZERİCE DERS ALIYORUM

"Filmde Azeri asıllı 'Cazibe' isimli karakteri canlandırıyorum. Bir sit-com'da oynamak gerçekten de büyük bir heyecan! Daha önce buna benzer bir projede yer almadığım için cidden çok mutluyum. Daha önce Hakan Yılmaz ile 'Kanalizasyon' isimli sinema filminde yer almıştık. Bu benim için büyük bir şans. 'Cazibe', annesinin ölümünden sonra ayaklarının üzerine basmak zorunda kalan ve çalışmak için Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen bir genç kız. Karakterimi doğru bir şekilde canlandırabilmek için Azerice dersleri almaya başladım. Komedi oynayacağım için çok heyecanlıyım."

SELDA ÖZBEK
BU EKİPTEN KÖTÜ BİR İŞ ÇIKMAZ

"Bizimkiler' dizisinde 'Katil' karakterinin sevgilisi 'Şengül'ü canlandırdıktan sonra, ilk defa bir proje gerçekten içime sindi. Dizide, 'Peker Pekmez'in karısı 'Manidar' rolündeyim. Son derece komik bir kadını canlandırıyorum! 'Manidar', o kadar romantik ki, kocasını bezdiriyor artık. Eski Türk filmlerinde takılı kalmış, hâlâ kocasına aşık bir ev kadını. Yönetmenimiz Bora Onur ve senarist Gani Müjde ile daha önce de birlikte çalışmış olduğum için, ortama çok çabuk adapte oldum. Enerjimiz, seyirciye de geçecektir. Bu ekipten kötü bir iş çıkmasının imkanı yok."

CANLI YAYIN