Bebek için 30 bin dolar ödedim

GİRİŞ TARİHİ:  16.07.2010, 09:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Temmuz 2010 Cuma, 09:27

15 günlük hamile olan Sevda Demirel, Kıbrıs'taki sperm bankasına da gittiğini ama Amerika'da karar kıldığını söyledi. Demirel, "Operasyon hariç tüm testlere toplamda 30 bin dolardan fazla para harcadım" dedi

Ünlü manken ve şarkıcı Sevda Demirel, Amerika'da gerçekleştirdiği operasyon ile anne olmaya hazırlanıyor. Melez bir bebek sahibi olacağını belirten Demirel, kendisini sperm bankasına yönlendiren olayları ilk kez GÜNAYDIN'a anlattı. Bugüne kadar insanların kendisini yanlış anladığını belirten ünlü şarkıcı, "Tek istediğim doğacak bebeğime saygı duymaları. Kimseden bir şey beklemiyorum" dedi.

SPERM BANKASI HİJYENİK
Bebek sahibi olma kararını nasıl verdiniz?

Ben çocukken bile sürekli arkadaşlarını koruyan, onları önemseyen anaç biriydim. Etrafımdaki anneleri görüyor ve özeniyordum. Tek başıma böyle bir şeyi yapamayacağım için tabii ki, partnerlerim oldu. Ama aşık olduklarım değil, aynı yastığa baş koyamayacağım adamlar bana evlenme teklif etti. Ben de sperm bankasına gittim. Bir yıl önce, böyle bir düşüncemin olduğunu ilk kez Seda Sayan'ın programında anlattım. Bana tepki gösterenler oldu. Seda Hanım da bana "Söz ver böyle bir şey yapmayacaksın" dedi. Ama hayat, benim hayatım... 35 yaşına kadar hep başkalarını mutlu etmek için yaşadım ama artık kendim için yaşacağım.

Peki neden sperm bankasını tercih ettiniz?
Sperm bankasını istememin nedeni; hijyenik olmasıydı. Şimdi pırıl pırıl adamlar AIDS hastası... Bebeğimin babası belki Tanzanya'nın bir ormanından belki başka biri yerden ama en azından sağlıklı olduğunu biliyorum.

AİLELER BENİ İSTEMİYOR!
Bu nasıl bir uygulama ve maddi boyutu ne?

Önce ESG diye bir film çekiliyor. Sonra kanser ve smear testleri yapılıyor. Rahmin uygun olup olmadığına inceleniyor. Ben bu tahlilleri İstanbul'da yaptırdığım için iki katı para ödedim. Operasyon hariç tüm testlere 30 bin doların üzerinde bir para harcadım.

Test yaptırırken anne olmaya elverişli miyim yoksa değil miyim diye endişeleriniz oldu mu?

Olmaz olur mu? Ama en kötüsüne bile kendimi hazırlamıştım. Yumurtaarımın sayısı yeterli mi diye endişelerim oldu. Ama test yaptırdığımda öğrendim ki, yumurtalıklarım 18 yaşındaki kızınkinden bile daha sağlıklıymış.

İlişkileriniz sizce neden evlilikle sonuçlanmıyor?
Çok seksi görünen, vücut hatları yuvarlak olan bir kadın her dakika seks yapıyor anlamına gelmez. Ben çok az ve ama uzun soluklu ilişkiler yaşadım. Ruhum ile görüntüm birbirinden çok fazla tezat. Oysaki ben evcimen, üç yıldır Kuran'ını okuyan, namazını kılan bir kadınım. Bir tek örtünmüyorum. Benim ilişkilerimde tek sorun aileleri... Beni istemiyorlar. İddialı ve iyi göründüğüm için bana gıcık oluyorlar. Erkek elde edemiyor, kadın da benim gibi olamıyor. Bana saldırıyorlar.

Ailenize öfkeli misiniz?
Babam öldü. Annem de sorumluluk duygusu olan, evlatlarına bağlı biri değildi. Kendisine ikinci bir hayat kurup, çocuklarını unuttu. Geçen hafta ona mesaj çektim ve "Senden daha iyi bir anne olacağım" dedim.

HİÇ ANNEM OLMADI!
Sizi bu noktaya ne getirdi?

Bundan 10 yıl önce annemi arayıp, onların bulunduğu yere geleceğimi söyledim. O da bana "Kızım sen açık-saçık pozlar verdin. Akrabalarının hiçbiri seni istemiyor. Buraya gelip beni rezil etme" dedi, beni istemedi. 10 sene sonra beni billboard'larda görünce bana mesaj çekip "Kızım seninle gurup duyuyorum" dedi. Benim böyle suni sevgi gösterilerine ihtiyacım yok. Annemi kaybetmişim gibi görmüyorum çünkü zaten hiç olmadı. Ben, çocuğum eşcinsel de olsa hırsız da olsa onu bırakmayacağım...

İKİNCİ ÇOCUK İÇİN YİNE DENERİM
İleride çocuğunuz size hesap sorarsa, buna hazırlıklı mısınız?

Ben öyle bir evlat yetiştireceğim ki, onun için verdiğim mücadeleye saygı duyacak. Eminim çektiğim acıları bildiğinde, bana karşı negatif bir tavrı olmayacak.

Yine aynı yöntemle ikinci bir bebek daha düşünüyor musunuz?
Bebeğimi dünyaya getirdikten sonra sağlıklı bir evlilik yapmazsam, tabii ki ona bir kardeş daha yapabilmek için yine Amerika'ya giderim. Çünkü ben aile özlemi çekiyorum.

TÜRK ERKEKLERİNE GÜVENİM KALMADI
Neden bir Türk'ten çocuk sahibi olmadınız?

Türk erkeklerine güvenim kalmadı. Çok yalan söylüyor ve eşlerini aldatıyorlar. Bir erkek, 'Ben eşimi aldatmıyorum' dediğinde artık gülüyorum. Çünkü bana yanaşmaya çalışan o kadar hain erkek görüyorum ki, midem kalkıyor.

Geçmişten bu yana yanlışlarınız oldu. Hiç kendinizi eleştirdiniz mi?
Ben çuvaldızı önce kendime, sonra başkasına batırırım. Maalesef çocukken İstanbul'da yanlış insanlarla tanıştım. Açılmadık santimetrekarem kalmadı. Cahildim, iç organlarıma kadar açtım.
CANLI YAYIN