Kızım sen sübyancı mısın?

GİRİŞ TARİHİ:  17.07.2010, 11:34 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Temmuz 2010 Cumartesi, 11:48

Şarkıcı Kibariye özel hayatına dair ilginç açıklamalar yaptı. 'Eşiniz sizi aldatırsa ne yaparsınız?' sorusunu ünlü şarkıcı, "Aşık değilse ve ilişkisi tek gecelik ise Ali'yi affederim" diye yanıtladı

Sahne hayatına 13 yaşında pavyonda şarkı söyleyerek başlayan Kibariye, şimdilerde Megastar Tarkan ile yakaladığı dostluğun tadını çıkarıyor. '4 Mevsim' isimli yeni albümünde Tarkan'dan aldığı 'Arada Bir' şarkısına onunla birlikte düet yapan Kibariye özel hayatıyla ilgili konuştu.

SÜBYANCI MISIN KIZIM?
Pavyonda başlayan bir müzik hayatınız var. O dönemler aklınıza gelince ne hissediyorsunuz?

Kimseyi eleştiremem ama ben olduğum yere kolay gelmedim. Yıldız Tilbe ve Bergen gibi ben de 13 yaşında pavyona başladım. İlk dönemlerde çirkin olduğum için kimse beni görmek istemiyordu. Pavyonda çalışmama ailem karşı çıktı ama sonra onları ikna ettim. Babam, "Senden tek ricam terbiyeni bozmaman" diyerek kabul etti.

Peki İstanbul'a nasıl geldiniz?
Bir gazino sahibi Gönül Yazar'la anlaşamayınca, beni aradı. Seda Sayan'la birlikte çalıştık. Bodrum katında bir evde kalıyorduk. Seda'yı çok severim, çünkü ailesine düşkündür.

Eski evliliğinizde sıkıntılı günler yaşadıktan sonra yeniden evliliğe nasıl karar verdiniz?
Ali, inanılmaz güzel bir çocuktur. Benden 20 yaş küçüktür ama benden daha olgundur. Onu ilk gördüğümde çok hoşuma gitti. Ama bir taraftan da 'Yapma ayıptır. Sen sübyancı mısın kızım? Kendine gel!' diye kızdım kendime... Ama şimdi düşünüyorum da iyi ki evlenmişim.

Ama anneniz, o zaman bu evliliğe büyük tepki vermişti.

Annem ilk evliliğimde çok üzüldüğümü bildiği için, benim yeniden üzülmemi istemedi. Yoksa benim kötülüğümü ister mi? Ayrıca Ali, annemin elinde büyüdü. Annemi de çok sever. O dönem sürekli, "Annen, benim de annem... Tepki göstermekte haklı ama zamanla geçer, üzülme!" dedi. Birgül dünyaya geldikten sonra, bana olan kızgınlığı geçti. Allah'a şükürler olsun ki, annemi utandırdık. Asıl bundan sonra Allah bizi ayırmasın.

ONURUMU EZDİRMEM!
Ali Bey'i sizinle birlikte tanıdık. Kendi içinizde, Ali etrafındaki genç ve güzel kızlardan birisine takılıp gider mi diye hiç korkmadınız mı?

Ben Ali'yi 17-18 yaşlarındayken tanıdım. Bu konuda hiç korkum olmadığı gibi kompleksim de olmadı. Ali'yi çok sevdim. Allah'tan istediğim tek şey; sevdiğim insandan çocuk sahibi olmaktı. Ali'den de çok güzel bir kızım oldu. Şimdi kusursuz bir mutluluğumuz var. Ali'deki araba, para ve ev başka birinde olsa, her dakika hovardalık yapardı. Ben şükrediyorum ki; Ali ahlaklı çocuk. Dinine bağlıdır. Çoluk çocuğuna düşkündür.

Ali bey ne işi yapıyor?

Araba alım-satımı, emlakçılık ve benim işlerimi yürütüyor. Mesleği var yani... (Gülüyor)

Eşiniz bir gün şeytana uyup, sizi aldatırsa ne yaparsınız?
Büyük konuşmayacağım. Ama benim babam, annemi aldattı. Annem ne yaptı biliyor musun? Hepimizi birgöz odada topladı. Babam gezdi-tozdu ama anneme geri döndü. Annem çok sabırlı davrandı. Ali, aşık olursa ve beni istemiyorsa, onu zorla tutamam. Onurumu, gururumu kimseye ezdirmem. Bitiririm. Ama aşık olmazsa, gelip geçici hevesleri varsa, çocuğum babasız kalmasın diye kabul ederim. Pire için yorgan yakmam. Basit bir insan için çocuğumu ağlatamam. Eğer gözü bizi görmeyecek gibiyse, o zaman ne hali varsa görsün der, sırtımı çeviririm. Benim sesim var deyip, kızımı aslanlar gibi okutur, büyütürüm.

BEN ASLA ALDATMAM!
Kızınızı doğururken önce kendinize güvendiniz yani...

Kesinlikle. Beş dakikalık zevk için dünyaya bebek getiriyorlarsa, yazık günah. Karı-koca sevişiyor, olan çocuklara oluyor. Ali beni sevmiyorsa, gitsin beni bıraksın. Ama seviyorsa "Ben yanlış yaptım. Özür dilerim bir daha yapmayacağım" derse ben evime alırım. Ben namuslu bir kadınım ben asla aldatmadım. Allah beni şaşırtmasın.

TARKAN'IN YAPTIĞI İYİLİK KARŞISINDA EZİLDİM
Şimdi Tarkan ile yaptığınız düetle gündemdesiniz. Onunla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Allah onu korusun. Çok farklı bir çocuk, adam gibi adam. Maddi olarak birbirimizden beklentimiz yok ama manevi olarak birbirimize mecburuz. Bu kadar insanın içinde, bana insanlık görevini hiç çıkarsız Tarkan yaptı.

UNUTAMAM
Albüm için mi biraraya geldiniz?

Eski kasetimden bu yana hep görüşüyoruz. Asla benden bir karşılık beklemedi. Bana her fırsatta 'Yanındayım' dedi. Ben, ikimizin sesini çok yakıştırıyorum. Albüm için ona gittiğimde "İstersen sana sıfır şarkı yapayım. İstersen benim bir parçamı birlikte söyleyelim" dedi ve Ozan Çolakoğlu'na gittik. Ben bu iyiliği unutur muyum? Onun iyiliğinden eziliyorum. İnşallah sırtı hiç yere gelmez. Ne zaman ihtiyacı olursa, koşar giderim.

Tarkan'ın geçmiş aylarda başına gelenleri biliyorsunuz. O zaman da kendisini arayıp sordunuz mu?
Ben asla Tarkan'ın bu tarz bir şeyin içinde olacağını sanmıyorum. Sigara kullanmaz, içki içmez. Başı ağrıdığında bile zorla ilaç alır. Ben yanlışını görmedim. Yaşadıklarına üzüldüm. Çok düzgün bir çocuk.
CANLI YAYIN