Çakar'la kanka olmak istiyorum

GİRİŞ TARİHİ:  20.07.2010, 09:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Temmuz 2010 Salı, 09:14

Televizyonda haber izlemektense spor programları seyretmeyi tercih ettiğini söyleyen Demet Akalın: Spor programlarından çok zevk alıyorum. Mesela Ahmet Çakar'la kanka olmak, oturup dertleşmek istiyorum

Bu yaz da değişen bir şey olmadı ve Demet Akalın yeni bir albüm piyasaya çıkardı. Ancak Akalın, Boxer dergisine, albümünü değil; yaşam tarzını, hayata bakış açısını, gündemi takip edip etmediğini anlattı. Buyrun okuyun...

Magazinden çok uzak yaşayan bir insan değilim. 'Çiftliğime kapanayım', 'Amerika'da, Londra'da yaşayayım' diyen biri de değilim. Öyle bir hayatı sevmiyorum zaten. Normal bir ev kadını olsaydım yüksek ihtimalle Gölcük'te bir subayla evlenecektim, kadınlar toplantısı gibi organizasyon işlerini yapan biri olacaktım.

ŞEFKAT ÇOK ÖNEMLİ
Her güçlü kadın yine yaslanacak bir omuz arar. Ben biraz daha erkeklerin egemenliğinde bir hayat sürdürmek isterim ama dışarıya da bunu göstermem. Güçlü kadını ne parayla, pulla, ne tek taşla, ne de arabayla tavlayamazsın. O kadın zaten ya onu almıştır ya da onu alabilecek kapasitededir.
Benim için şefkat ve yapılacak sürprizler önemlidir. En önemlisi bu yola baş koyarken sürdüğün hayatta yanında arkadaş olabilmesi. Seninle aynı düşünebilmesi de önemli. Hele ki seni senden daha fazla düşündüğünü görürsen, o adamın yakasına yapışır, başının tacı edersin.
Erkekler bir ilişkiye başlarken kendilerini farklı göstermeye çalışıyorlar. Oyunlar yapıyorlar. Hep bir dolap, dümen, entrika... Zeki bir kadınsan bunu karşında tutmazsın. Ama aptalı oynamak isteyen kadınlar var. Bir de aptal kadınlar var, onlar hiç mevzumuz değil. O yüzden göreceli.
Politikaya ilgim sıfır. Belli bir görüşüm yok. Ben asker kızı olarak büyüdüm. İki dayım yurt dışında yaşıyor ama burada bir dayım var ki, damatları el vermez. Kapalıdırlar. Ben aslında tam bir Türkiye profiliyim. Sülalenin yarısı modern yarısı muhafazakar.

HABERLER CAN SIKICI
Haberler çok can sıkıcı. Magazin bile seyretmem ben ama spor programlarından çok zevk alıyorum. Ahmet Çakar'la arkadaş olmak istiyorum mesela, o derece. Onunla kanka olmak, oturup dertleşmek istiyorum.
Şarkılarımda tabii ki kendi hayatımdan kesitler var. O yüzden benim üstüme o kadar güzel oturuyor. Tabii ki aşk acısı çekeceksin ama hayatın sonu olmadığını da bileceksin. O ayrılık size başka kapıları açıyor. Ölünecek olsa, ben çoktan ölürdüm seneler önce. O yüzden hiç öldürmüyor, yaşamak da çok güzel. Ondan sonrası sana hiç vurmuyor.

EĞLENCELİ ERKEK BANA ÇEKİCİ GELİR
Çok spor yapıp, vücuduna güvenen, ortalıkta dolaşan tiplere çok gülerim ben. Onlar benim için eski. Bakıldığını zannederler, bakmazsın, daha da sinir olurlar. Eğlenceli erkek tipi çekicidir. Hele gece dışarı çıktığında... Ama eğlencenin yanında nazik de olacak. Tatilde can sıkıcı olmayacak, vaktinin güzel geçmesini sağlayacak. Aslında çok da komik adam sevmem ben. Gülmeyi severim, ama güldüren erkek çok seksi gelmez.
CANLI YAYIN