Febyo Taşel'den müzik dersi alıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  20.07.2010, 09:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Temmuz 2010 Salı, 09:19

Anne olduktan sonra 'Bitmeyen Şarkı' isimli diziyle ekrana geri dönmeyi planlayan Bergüzar Korel, pavyonda şarkı söyleyen ve oğlunu arayan bir anneyi canlandıracak. Korel, şimdi Febyo Taşel'den müzik dersi alıyor

'Binbir Gece' dizisinde canlandırdığı 'Şehrazat' karakteriyle ünlenen Bergüzar Korel, Eylül ayında atv'de başlayacak 'Bitmeyen Şarkı' isimli dizi için Febyo Taşel'den müzik dersleri almaya başladı. Dizide Korel, öz oğlunu arayan bir pavyon şarkıcısı bir anneyi canlandırmaya hazırlanıyor.

YİNE FEDAKÂR ANNE
Korel, 'Binbir Gece' dizisinde de hasta oğlunun tedavi masraflarını karşılayabilmek için patronuyla 150 bin dolar karşılığında beraber olan bir anneyi canlandırmış, bu olay büyük yankı uyandırmıştı. Yapımcılığını Gold Filmcilik'in üstlendiği 'Bitmeyen Şarkı' isimli dizinin bir özelliği de; Korel'in anne olduktan sonraki ilk projesi olması... Yönetmenliğini Sadullah Çelen'in üstlendiği, başrollerinde Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın yer aldığı dizide ayrıca Tuncer Salman, Yücel Ertan, Emel Göksu, Betül Çobanoğlu, Derya Artemel ve Övül Avkıran gibi oyuncular da rol alacak.
CANLI YAYIN