Aşkımız iki yıl sürdü!

GİRİŞ TARİHİ:  21.07.2010, 09:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Temmuz 2010 Çarşamba, 09:59

Uzun süredir Tarkan'la birlikte olduğu söylenen Nil Özalp, ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu: Tarkan'la ilişkimizi hiçbir zaman gizleme çabası göstermedik. Aşkımız tam iki yıl sürdü ve 1.5 ay önce de bitti...

'Acıkolik' isimli albümü ile adından söz ettiren Nil Özalp, Megastar Tarkan'la yaşadığı aşkla ilgili her şeyi ilk kez Bodrum'da anlattı:

Tarkan ile aranızdaki ilişkinin boyutu nedir?

Bizim, eskiye yönelik bir tanışıklığımız var. Sekiz yıl önce Ozan Çolakoğlu sayesinde tanıştık ama sonra koptuk. Yıllar sonra tesadüfen Ozan Çolakoğlu sayesinde yeniden biraraya geldik. Tarkan, her anlamda benim yanımda oldu.

Peki aranızdaki aşk mıydı? Bu konuya bir açıklık getirir misiniz?
Aslında biz, birçok yerde görüldük. Hiçbir zaman da ilişkimizi gizleme çabamız olmadı, her yere beraber gittik. Ancak birlikte fotoğrafımız olmadığı için ve biz de bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığımız için, kimse bu ilişkinin tam olarak ne olduğunu anlamadı. Aşkımız 2 yıl sürdü ve 1.5 ay önce de bitti.

İLİŞKİMİZİ REKLAM YAPMADIK!
Neden bu zamana kadar konuşmadınız ve sustunuz?

Bizimle ilgili dedikodular, albümden sonra çıktı. Tam albüm çıktığı zamanlarda bu konu ile gündeme gelmek istemedim. Çünkü bunu reklam stratejisi olarak düşünenler olabilirdi ve oldu da... Şimdi ilk ve son kez size açıklıyorum.

İlişkiniz bitti. Peki hâlâ görüşüyor musunuz?
Yani ortada birlikte geçirilmiş iki sene var. Birçok ortak noktada buluşabiliyoruz. Bağlar o kadar çabuk kopmuyor maalesef. Tarkan, her zaman benim en yakın arkadaşımdır. Yani her zaman benim için özel birisi olarak kalacak. Ama tabii ki ilişkiler bitince, bir süre sonra kopmalar olur. Bizde de zamanla öyle olacak. Şu anda böyle bir süreçteyiz.

'ACIKOLİK' İÇİN 10 YIL ÇALIŞTIM!
Biraz albümünüzden bahseder misiniz? Kimlerle çalıştınız?

Bu albüm için 10 senedir çalışıyorum. Albümün bütün aşamalarında Serdar Ortaç bana çok yardımcı oldu. 'Kalp Boş' ve 'Değmez' Serdar'dan aldığım parçalar... Albümde bana ait üç şarkı var. Çalışmama adını veren 'Acıkolik' ise Tarkan'dan aldığım bir parça.

Albümünüzden memnun musunuz?
Çok memnunum. Albüm ile ilgili olabilecek her şey gerçekleşti. Mesela ben Silivriliyim. En büyük hayalim Silivri'de konser vermekti. İlk konserimi de orada verdim. Albümün satışları çok iyi gidiyor. Yani; istediğim ve hayal ettiğim her şey oldu. Şu an çok mutluyum.
CANLI YAYIN