Gülben Ergen'den sürpriz düet!

GİRİŞ TARİHİ:  23.07.2010, 10:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Temmuz 2010 Cuma, 10:18

28 Temmuz'da Kuruçeşme Arena konseri için saçlarını siyaha boyatıp imaj yenileyen Gülben Ergen; sürpriz bir isimle sahnede düet yapacağını açıkladı

Ünlüler dünyasında imajını sık sık yenileyen isimlerden biri de Gülben Ergen. Güzel şarkıcı, son olarak da uzun süredir sarı olan saçlarını siyaha boyattı. 28 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da vereceği konsere hazırlanan ve birkaç hafta içinde beş kilo veren Ergen sahneye, genç modacıların tasarladığı üç farklı kostümle çıkmayı planlıyor.

SER VERİP SIR VERMEDİ
Her konserinde seyircisine süpriz yapmayı seven ve sahne şovuna özen gösteren Ergen, bu yıl da bu geleneği bozmamaya kararlı. Geçen yıl konserinde Mazhar Alanson ile düet yapan ünlü şarkıcı, 28 Temmuz'daki konserinde de sürpriz bir isimle düet yapacağını söyledi. Bu süpriz isim hakkında ser verip sır vermeyen Ergen, "Her yıl farklı şeyler yapmaya çalışıyorum. Yine Türkiye'de önemli bir isimle aynı sahneyi paylaşacağım ama şimdilik adı bende saklı kalsın. Büyüyü bozmak istemiyorum" diye konuştu.

BU YAZIN İKİ RENGİ VAR
Gülben Ergen twitter'da, Burcu Güneş'in yeni şarkısı 'Tamamdır'ı yorumladı: "Burcu söylüyor radyoda. Üzmez o beni, sarar pamuklara... Çok güzel şarkı, klibi ve yeni sarı saçları da pek havalı." Güneş ise Ergen'in bu yorumuna karşılık şöyle konuştu: "Gülben benim için çok özel. Bu yazın iki rengi var; biri sarı, biri siyah. Gülben'e de siyah yakışmış."
CANLI YAYIN