Aydın'ın balkon yorumu

GİRİŞ TARİHİ:  24.07.2010, 10:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Temmuz 2010 Cumartesi, 10:46

Aydın: Şahan, Berrak'la o görüntülerini 'Recep İvedik 4'e koysun. Berrak'ı da böylece filmde bedava oynatmış olur

'Pardon Canım Aydın Ben!' adlı single'ıyla adından söz ettiren Aydın'dan, Şahan Gökbakar'a mesaj var: "Berrak'la Şahan'ın görüntülerini izleyince film sandım. Bence 'Recep İvedik 4' filminde bu kareler olmalı. Hem Şahan, böylelikle Berrak'ı ücret ödemeden filminde oynatmış olur!"

ÜNLÜLERİN FANTEZİ HAKKI YOK!
Aydın, son dönemde gizli kamera paranoyası yaşadığını da söyledi: "Korkudan ilişki bile yaşayamıyorum. Kendi evimin dışında kimsenin evinde sevişemiyorum." Aydın, finali şöyle yaptı: "Ünlülerin fantezi yaşama hakkı yok! Havuzumda çıplak yüzmek istiyorum, yapamıyorum."

İki buçuk yıldır Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da yaşayan Aydın, bir yıl önce ani bir kararla İstanbul'a döndü. Gelir gelmez albüm çalışmalarına hız veren Aydın, 'Pardon Canım Aydın Ben' adlı single'ı ile de adından söz ettirdi. Şu sıralar Bodrum'da aldığı yazlık evinde tatil yapan Aydın; 'Bodrum Club Meyhan-i'de de dört gece üst üste sahne alıyor. Aydın, hayatıyla ilgili gizli kalmış gerçekleri de ilk kez anlattı...

İNANILMAZ BİR HUZUR
Bodrum'da tatil nasıl geçiyor?
Hem tatil yapıyorum hem de sahne alıyorum. Dört geceyi de tıklım tıklım dolduran benden başka kimse yok!

Yüzünüzdeki estetikler çok konuşuluyor. İnsanlar sizi 'estetikzede' olarak görüyor...
Canlı yayınlarda yüzümü kontrol ettiriyorum, "Yok bir şey" diyorlar. Bilmiyorum nereden çıkıyor bunlar? Ben estetik ameliyat olmadım; botoks ve dolgu yaptırdım. Aydın'ın yüzü değişmedi ki! Beni görenler tanıyor, üstüme atlayıp fotoğraf çektiriyorlar.

Sektöre dönüşünüz başkalarında biraz strese mi neden oldu?
Benim bu kadar çok çalışmam paniğe neden oluyor. Herkes bana "TV programınız ne zaman başlıyor?" diye soruyor. Bu durum da rahatsız ediyor insanları. Yurtdışı serüvenim bitti, artık Türkiye'deyim... Şarkım radyolarda çalmaya başlayınca iyice kudurdular. 'Namussuz Dünya' şarkım yıktı ortalığı...

FİLM KARESİ SANDIM
Hayata bakış acınız bu mu? Sizin için de namussuz mu bu dünya?

Baksanıza yahu, namus mu kaldı! İnsanlar balkonlarda sevişmeye başladı. Böyle bir rezillik mi var? Olacak iş mi! Ben inanın onu film karesi sandım. Gerçek gelmedi. (Şahan Gökbakar ile Berrak Tüzünataç'ın teras öpüşmesinden söz ediyor...) "İnşallah filmden karedir" dedim kendi kendime; 'Recep İvedik 4' filmi... Berrak'a teklif getirmesine de gerek kalmaz; ücretsiz oynatmış olur... Bir balkon fantezisini bu kadar ayan beyan yapmalarına inanasım gelmiyor.

HERKES DİKKATLİ OLSUN
Ünlüler ilişkilerini korkarak yaşıyor. Gizli kameralarla görüntülenenler, basına haber verenler... Bu durum sizleri paranoyak yapmıyor mu?

Ben ilişki yaşayamıyorum ki! Kendi evim dışında kimsenin evinde sevişemiyorum. Ne kadar güvenirseniz güvenin, kafanızın bir yerinde "Acaba?" oluyor. Herkes fantazi yaşamak ister ama bizim hakkımız yok. Ben de havuzumda çırılçıplak yüzmek isterdim; yapamadım.

Pek çok ünlü yurtdışına bu yüzden mi kaçıyor sizce?

Yurtdışı da güvenilir değil ki artık. Kameralı cep telefonları çıktı, ortam bozuldu. Herkes dikkatli olsun. Ünlüleri her yerde kaydediyorlar artık...
CANLI YAYIN