İçtiği içkiden karakter tahlili

GİRİŞ TARİHİ:  28.07.2010, 09:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Temmuz 2010 Çarşamba, 09:48

Bira
Anlamı: Karakter tahlilinden önce, biranın yanında; patates kızartması, cips veya abur cubur tüketiyorsa, hafiften göbekli bir kadınla karşı karşıya olduğunuzu söyleyebiliriz. Bunun dışında; hayatını pratik çözümlerle devam ettiren, rahatlığından ödün vermeyen ve kolay samimi olunan sıcakkanlı tiplerdir.
KİME BENZER? Nil Karaibrahimgil

Votka
Anlamı: Kokusuz ve hayli sert bir içki olan votka, farklı içeceklerle karıştırılarak içilebildiği için, kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Votka seven kadınların, genellikle, belli bir karışımı (Örneğin, vişne suyu ve votka.) tercih ettiği düşünülürse; bu tip kadınlar, hayatta ne istediğini bilen, kararlı bir karaktere sahiptir.
KİME BENZER? Pelin Batu

Şarap
Anlamı:
Şaraptan vazgeçemeyen kadınların; romantik, çocuk ruhlu ve ilişkilerinde büyük fedakârlıklar yapan kişiler olduğunu söyleyebiliriz. Diğer alkollü içkilerin aksine, şarap içen kadın, kadehini elinde bir aksesuar olarak algılar; dolayısıyla, bu içkiye has yumuşak tavrı, karakteriyle özdeşleştirir. Başka bir deyişle şarap gibi kadındır.
KİME BENZER? Özgü Namal

Tekila
Anlamı: Duygularını uçlarda yaşayan kadınlar için, tekila vazgeçilmezdir. 'Tekilacı' kadınlar, bir bakarsınız aniden parlar, sinirden gözleri döner bir bakarsınız televizyonda izlediği aptal bir film için ağlar. Bu tip kadınlara ekstra dikkat edilmesi gerekir. Çünkü tekila, ruhtaki dengesizliğin de emaresi olabilir.
KİME BENZER? Doğa Rutkay

Rakı
Anlamı:
Her ne kadar dışarıdan bakıldığında en klasik Türk içkisi olarak görünse ve erkekler tercih ettiği zaman, 'Klasik Türk Erkeği' imajına katkıda bulunsa da, bir kadının rakıyı seçmesi, tam aksine onun 'Klasik Türk Kadını'ndan uzak olduğunu gösterir. Bu kadın sevgiliniz olursa, ya çok mutlu olursunuz ya da tam tersi.
KİME BENZER? Demet Akalın

Kokteyl
Anlamı:
İletişime açık tipleri temsil eder. Kokteyl içen kadınlar, genellikle, kendisini tanıyan ve denemiş yanılmış ama hayatta rafine zevkler oluşturmayı başarmış tiplerdir. Bir barda, böyle bir kadınla yakınlaşmak için ilk adımı atmanıza gerek bile kalmayabilir; bir bakmışsınız, o size bir içki yollamış! Zaten gerisi de size kalmış.
KİME BENZER? Ayşe Arman
CANLI YAYIN