Kız arkadaşım Şahan'dan hoşlanırsa!

GİRİŞ TARİHİ:  28.07.2010, 09:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Temmuz 2010 Çarşamba, 09:46

Evet, böyle bir tehlike var. Son bir aydaki sosyal performansına bakarsanız, fazlasıyla var hem de...

Biz nasıl Monica Bellucci'ye deli oluyorsak, kız arkadaşınızın da Brad Pitt'in filmlerini izlemek istemesi için haklı sebepleri var. Kenan İmirzalioğlu ya da Kıvanç Tatlıtuğ gibi tescilli yakışıklılara ise hiç değinmiyoruz; sevgilinizin, tüm motivasyonuyla onların dizilerini veya filmlerini izlediğini çok iyi biliyoruz. Üstelik iş rekabete gelince, bu isimlerle başa çıkmak da zor. Ancak sevgilinizin Şahan Gökbakar'a ilgi duymaya başladığını düşünsenize... Bu, mantıklı adımlar atılırsa alt edilebilecek bir rakip demek. Tabii rakibinizi iyi tanımak şartıyla…

TAKTİĞİ KUVVETLİ OLAN KAZANIR
1 Kilolu bir erkekle birlikte olmanın sıkıntılarından söz edin. Onu doyurmanın kolay olmayacağından ve saatlerini mutfakta geçirmek zorunda kalacağından bahsedin. Çünkü mutfakta ne kadar becerikli olursa olsun, hiçbir kadının kendini mutfağa kapatmak istemeyeceği bir gerçektir.
2 Recep İvedik gibi; kıllı, argo kelimelere bayılan, kaba saba bir adamın Şahan Gökbakar'ın tiplemesi olduğunu hatırlatın. Tamam, Recep İvedik bir film karakteri olabilir; ancak, Şahan'a baktıkça onu görme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatmanızda fayda var.
3 Yatlarda ve son model otomobillerde sürekli güzel kadınlarla görüntülenen Şahan'ın, ayran gönüllü olduğunu ve sık sık sevgili değiştirdiğini söylemeniz şart! Son uzun ilişkisini yaşadığı Doğa Rutkay'dan ayrıldığından beri hep kısa süreli ilişkiler yaşayan ünlü komedyenin, bu yönünü her dakika sevgilinize hatırlatın.
4 Şahan ve kardeşi Togan Gökbakar'ın, yapışık ikizler gibi sürekli birlikte gezdiklerini de hatırlatmalısınız. Kardeşiyle yediği içtiği ayrı gitmeyen ünlü komedyen için, kız arkadaşları bir yana, kardeşi bir yana! Zira bu durum, bir kadın için sıkıcı olabilir; bunu bol bol vurgulayın.
5 Aile hayatını çok önemseyen Şahan Gökbakar'ın birden fazla çocuk sahibi olmak istediğini, anne olunca vücudu bozulacağına inanan sevgilinizin bilmesinde fayda var. Bu fikir, doğumdan kaçan kadınlar üzerinde etkili bir silahtır; ona göre!
CANLI YAYIN