Kurtlar Vadisi'ne yeni bir güzel geldi

GİRİŞ TARİHİ:  28.07.2010, 09:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Temmuz 2010 Çarşamba, 09:44

Bu hafta çekimlerine başlanacak olan 'Kurtlar Vadisi Filistin'in başrollerinde bildik kadronun yanı sıra Nur Aysan da yer alacak

'Kurtlar Vadisi Filistin"in oyuncu kadrosu netleşti... Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban'ın yanı sıra; Erdal Beşikçioğlu, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Mustafa Yaşar'ın rol aldığı filmin kadın başrol oyunculuğunu ise Nur Aysan üstleniyor.

USTA İSİMLER
5 Kasım 2010'da Türkiye ve dünyada aynı anda vizyona girecek 'Kurtlar Vadisi Filistin' filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken; senaryo Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliğini ise Zübeyr Şaşmaz üstleniyor. Kamera arkasında yine uluslararası isimlerle çalışacak ekibin özel efekt koordinatörlüğünü Mark Meddings, dublör koordinatörlüğünü Dusan Hyska yapacak. Hollywood'un en usta isimlerinden biri olan Mark Meddings, 'Er Ryan'ı Kurtarmak', 'Cennetin Krallığı', 'Büyük İskender' ve 'Kara Şahin Düştü' gibi filmlerin efektlerine imza atmıştı.
CANLI YAYIN