'Kısmetse evleniriz'

GİRİŞ TARİHİ:  29.07.2010, 09:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Temmuz 2010 Perşembe, 09:50

Ekranların yeni dizisi 'Küçük Sırlar'da rol alan Sinem Kobal, önceki akşam kız arkadaşları ile Nişantaşı'nda bir mekanda eğlendi.

Kısmetse evleniriz
Ekranların yeni dizisi 'Küçük Sırlar'da rol alan Sinem Kobal, önceki akşam kız arkadaşları ile Nişantaşı'nda bir mekanda eğlendi. Galatasaray'ın kaptanı milli futbolcu Arda Turan ile aşk yaşayan Sinem Kobal, mekana sevgilisinin kendisine tahsis ettiği özel şoförlü bir minibüsle geldi. Mekan çıkışında başına taktığı melek halkası ile dikkat çeken Kobal, "İki arkadaşım yakında evlenecek, onun kutlamasını yaptık. Arda ve benim için de kısmet artık diyorum" dedi.

Berrak Şahan'a nasıl bakmış!
Yeşilçam'ın 'kötü adam'larından Nuri Alço, önceki akşam Ortaköy Zuma'da Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile yemek yedi. Alço, çıkışta gazetecilerin Şahan Gökbakar ve Berrak Tüzünataç'ın balkon sefası ile ilgili sorularını şöyle yanıtladı: "Ya valla hiç yakıştıramadım, o adama nasıl bakmış Berrak! Bu kadınları anlamak mümkün değil."

Orhan Baba dinliyor
Ekranların sevilen dizisi 'Türk Malı'nda 'Erkan Kuzu'yu canlandıran Şafak Sezer, önceki akşam Bebek'te bir restoran çıkışı gazetecilerle sohbet etti. Ünlü komedyen, Fazıl Say'ın 'Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum' sözlerini onaylamadığını ve Orhan Gencebay'ın şarkılarını, arabasında severek dinlediğini söyledi.
CANLI YAYIN