Konserde bağış topladı

GİRİŞ TARİHİ:  30.07.2010, 09:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Temmuz 2010 Cuma, 09:58

Çarşamba akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser veren Gülben Ergen sahneye, "Dünyanın en güzel seyircisi, dünyanın en güzel mekanına hoşgeldiniz" diyerek çıktı

Turkcell Kuruçeşme Arena'nın çarşamba akşamki konuğu ünlü şarkıcı Gülben Ergen'di. Haftalardır Boğaz kıyısındaki bu buluşma için hazırlanan Ergen, kendisini dinlemeye gelen coşkulu kalabalığa tüm albümlerinden derlenmiş bir repertuvarla seslendi. Ünlü şarkıcı sahneye, "Dünyanın en güzel seyircileri, dünyanın en güzel manzaralı sahnesine, dünyanın en güzel mekanına hoşgeldiniz" sözleriyle çıktı. Ergen'e sahnede, İsveçli dansçılar Matyas ve Mikel de eşlik etti. Zaman zaman izleyicinin arasına da karışan iki dansçının akrobatik hareketleri çok beğenildi.

BAĞIŞ DA TOPLADI
Gülben Ergen konserde, pek çok şarkısının mimarı Fettah Can ile düet yaptı. İkili birlikte 'Yalnızlık' parçasını seslendirdi. Konserinin arasında 'Çocuklar Gülsün Diye' isimli projesini de anlatan Ergen, tüm dinleyenleri konser alanında kurulmuş olan özel standa giderek bağış yapmaya çağırdı.

İKİ FARKLI KIYAFET GİYDİ
Gülben Ergen, konserde Tuvana Büyükçınar imzalı iki farklı kıyafet giydi. Ergen'in ilk kostümü, altın ve gümüş rengi kristallerle bezenmiş stras taşlı mini elbiseydi. Ardından da yere kadar uzanan beyaz dantel etek üstüne şifon bluz giydi.
CANLI YAYIN