Futbolcu aşkı başka

GİRİŞ TARİHİ:  31.07.2010, 12:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  31 Temmuz 2010 Cumartesi, 12:24

Sinem Kobal-Arda Turan ikilisinin aşk haberleri akıllara futbolcularla güzel ve ünlü kadınların ilişkilerini getiriyor. Bazılarının sonu hüsranla biterken bazı ilişkilerde ise mutlu sona ulaşılıyor

'Selena' dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Sinem Kobal'ın Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan ile yaşadığı ilişki gündeme bomba gibi düşmüştü. Halen birlikte olan ve evlenmeyi planlayan çiftle ilgili her gün bir haber karşımıza çıkıyor. Arda'nın Kobal'a Mercedes SLR marka otomobil alması gibi her hareketleri, gittikleri her mekan, yaptıkları her açıklama ilgiyle takip ediliyor. Turan-Kobal ikilisi futbolcuların ünlü sanatçılar ya da mankenlerle yaşadıkları birlikteliklere iyi bir örnek...

* ÖRNEK ÇİFT: BECKHAM'LAR
Her ne kadar daha çok ayrılık haberlerini duysak da futbolcu-ünlü kadın ilişkisi her zaman hüsranla sonuçlanmıyor. Buna dünyadaki en iyi örnek David-Victoria Beckham çifti. İkili, ayrılık haberleriyle değil; kıyafetleri, çocukları ve mutlu evlilikleriyle isimlerinden söz ettiriyorlar.

* MUTLU YUVALAR
Beckham çifti gibi bu süreci evlilikle sonlandıranlar ülkemizde de var. Manken Cansel Özzengin, o dönem Beşiktaş forması giyen Alpay Özalan'la 1998 yılında evlendi. Yine manken Nihan Akkuş uzun süre birlikte olduğu Okan Buruk'la 2006 yılında hayatını birleştirmişti.

* EVLİLİK PLANLARI
Yakında dünyaevine girmeyi planlayanlar arasında ise Fenerbahçe'nin ve milli takımın kalecisi Volkan Demirel ile geçtiğimiz yıl Belçika Güzeli seçilen sevgilisi, manken Zeynep Sever sayılabilir. Yine Fenerbahçeli başka bir futbolcu Selçuk Şahin de Küba'da tanıştığı Yunan sevgilisi, fotomodel Aleksandra Loizou ile evlenme planları yapıyor. Tabii her ilişki 'beraberlik'le sonlanmıyor. Pek çok birliktelik de bitiyor. Geçmişe dönüldüğünde, 'kötü son' haberleri arasında akla önce Aysun Kayacı-Emre Aşık ayrılığı geliyor. İkilinin 7 yıllık ilişkiden sonra aldıkları ayrılık kararı birliktelikleri kadar ses getirmişti.

* BİTEN BİTENE...
Şarkıcı Hilal Cebeci'nin adı bir dönem şarkıcı Doğuş'la anılsa da, arta kalan zamanlarda da Fenerbahçeli Gökhan Emreciksin'le bir araya gelmişti, o ilişki de sonlanmıştı. Şarkıcı Ebru Polat'ın FB'li Selçuk Şahin'le, Esra Balamir'in BJK'li Yusuf Şimşek'le yaşadığı aşklar da sonu hüsran olanlardan. Almanya Güzeli seçilen top model Allessandra Alores'le bir dönem birlikte olan Servet Çetin, geçtiğimiz günlerde başka bir sarışınla yakalandı!

* ALIŞKANLIK YAPIYOR
Bir de bu yola girince bırakamayanlar var. Sergen Yalçın sosyetik güzel Aslı Sarı'dan ayrıldıktan sonra manken Esra Eron ve yine manken Nur Gümüşdoğan'la birlikte anılmıştı. Esra Eron daha sonra da FB'li Serhat Akın'la aşk yaşamıştı. Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili'yle birlikte olan Lerzan Mutlu ise, Bilgili'den ayrılınca futbol dünyasına veda edemedi; GS'li Barış Özbek'le sevgili oldu.

* TORAMAN İSTİKRARLI
BJK'li İbrahim Toraman ise güzeller konusunda istikrarlı. Önce Ebru Destan'la birlikte olan Toraman'ın adı, daha sonra Beren Saat'le dedikodulara karıştı. 28 yaşındaki yakışıklı futbolcu şimdi de Rumen manken Julie Nitu'yla...

SEVEN BIRAKAMIYOR
Ebru Destan da futbolcu seven güzellerden. Vedat İnceefe'den sonra İbrahim Toraman'la aşk yaşadı. Lerzan Mutlu da Serdar Bilgili'den sonra Barış Özbek'le birlikte oldu.
CANLI YAYIN