İŞTE KENAN BİRKAN!

GİRİŞ TARİHİ:  25.08.2010, 09:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Ağustos 2010 Çarşamba, 12:32

Haziran ayında yayınlanan sezon finaliyle hayranlarını büyük merakta bırakan Ezel’de Ramiz Dayı’nın hasmı olan Kenan Birkan’ı oynayacak sürpriz isim sonunda kesinleşti.

Haziran ayında yayınlanan sezon finaliyle hayranlarını büyük merakta bırakan Ezel'de Ramiz Dayı'nın hasmı olan Kenan Birkan'ı oynayacak sürpriz isim sonunda kesinleşti.
Bu karakter için birçok ünlü oyuncunun ismi geçmiş ama kimin olacağı sır gibi saklanmıştı.
Aylar süren bekleyişin ardından efsane dizinin kadrosuna bir başka büyük oyuncu "Haluk Bilginer" dahil oldu. Bilginer, Amerika'da çekilen "Newyork' ta 5 Minare" filmini tamamladıktan sonra ayağının tozuyla dizinin çekimlerine başlayacak.

Merakla beklenen sorular yeni sezonda cevap bulacak!

Kenan tüm dengeleri değiştirecek. Peki nasıl?
Ramiz yerine Ezel'i karşısında bulduğunda ne yapacak?
Kenan Birkan'ın her şeye gücü yetiyor. Peki bu güç, Ezel'i kendi tarafına çekmeye yetecek mi? Kenan bir yolunu bulabilir. Öyle bir şey ki, Ezel Ramiz'i terk etsin…
Şu gün de gelecek. Kenan, Ramiz'e bir gün şöyle bir cümle kuracak. 'Bana Ezel'i ver, peşini bırakayım' Ramiz o zaman ne yapacak?
Kenan'ın Ezel'le baş etmek için bulduğu çözüm, her şeyi alt üst edecek. Ama Ezel'in de bir karşı hamlesi var. Ve bu hamle Kenan'ın canını çok yakacak.
Zaman tüm yaraları sarabilir mi? Kenan ve Eyşan. Kenan Birkan'ın yeniden aşık olması mümkün mü? Kenan, bir noktada Azad'ı öldürmekten vazgeçebilir. Ama karşılığında ne isteyecek? Cengiz ve Ali, bu hikayenin neresinde duruyor? Kenan'ın yanında mı, Kenan'ın karşısında mı? Taraf seçmek de bir sorun. O tarafı korumak da…

KENAN BİRKAN KİM?

Her şeyi merak eden, cesaretini merakından alan bir çift gözün sahibi Kenan Birkan. Yaşamayı deli gibi seviyor. Ama içeride. Her olasılığa, bir karşı olasılık. Her hamleye bir karşı hamle. Her soruya bir başka cevap gizli. Her şeyi hesaplayan. Hiçbir şeyi affetmeyen. Hiçbir şeyi unutmayan. Kötülük dolu bir öfkeyle değil. Vahşi bir kinle değil. Kaybettiği bir şeyi hiç bulamayan birinin yası gibi. O yüzden bu kadar korkunç. O yüzden bu kadar tehlikeli. Gücün, kudretin, aşağıdan bakıp yüksekliğini hayal bile edemediğiniz iktidarın sahibi olan bu adam, istediğini bir türlü alamıyor Ramiz'den. Bir türlü ödeşemiyor onunla. İstediği intikamı, istediği şiddette bulamıyor. Her şeyin sahibi, aradığı intikama sahip olamıyor. Kötülüğün yüzünü merak edenler. Zannettiklerini bulamayacak. Çünkü bu hikayede kötülük, harika bir adamın, bitmek bilmeyen yasında saklı.
CANLI YAYIN