Benden çok çekecekler!

GİRİŞ TARİHİ:  11.09.2010, 11:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Eylül 2010 Cumartesi, 11:21

'Adanalı'nın üçüncü sezonunda 'Alex' adlı suç baronunu oynayacak Cemal Hünal: "Alex, megaloman ve psikopat biri. Kendisini hapse attıran 'Maraz Ali'den ve 'Adanalı'dan intikam alacak. İkisi de benden çok çekecek"

Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'un başrol oynadığı 'Adanalı' bu gece farklı bir hikayeyle ve yeni oyuncularla sezona 'merhaba' diyor. Senarist Tayfun Güneyer, başrol oyuncuları ve 'Adanalı'ya bu sezon dahil olan Ekin Türkmen, Cemal Hünal ve Zeynep Özder dizinin yeni bölümlerini ve rollerini anlattı..

TAYFUN GÜNEYER (Senarist)
'ZEYNO'YA BENZER BİR KARAKTER YAZDIM

Üçüncü sezona giriyoruz ama sıfırdan başlıyormuşuz gibi düşünün. Çünkü diziye yeni karakterler giriyor, 'Adanalı' ile 'Maraz Ali'nin mücadelesi başka boyut kazanıyor. Önceki hikaye misyonunu tamamlamış, seyirci sıkılmaya başlamıştı. Yeni oyuncular bize güç katacak. Cemal Hünal'ın oynayacağı 'Alex', hem 'Adanalı'ya hem de 'Maraz Ali'ye bela olacak bir suç makinesi... Çok başarılı, zengin ama zevk için kötülük yapan biri... Mesela birileri onu derneğe almıyor, gidip orayı bombalıyor. Ekin Türkmen, 'Adanalı'nın köylüsü, başının belası... Benim önceden yazdığım 'Yılan Hikayesi'ndeki 'Zeyno'ya benzeyen bir tip...

EKİN TÜRKMEN (Pamuk)
ŞALVAR GİYECEĞİM ŞİVELİ KONUŞACAĞIM!

8 ay Amerika'da yaşadım ve sektörden uzak kaldım. Bu süre içinde çok teklif aldım ama beni en çok heyecanlandıran teklif 'Adanalı'dan geldi. Canlandırdığım 'Pamuk' karakteri öncekilerden çok farklı... Bu yüzden hemen kabul ettim. 'Pamuk', 'Adanalı'nın köylüsü... Adana şivesiyle konuşan, şalvar giyen bir kız... Ama 'Adanalı'ya dünyayı dar edecek. Daha sonra da İstanbul'a gelecek ve işleri iyice karıştıracak.

M. AKİF ALAKURT (Maraz Ali)
MARAZ ALİ'DEN SUÇLU PSİKOLOJİSİ DERSLERİ...

Hikaye iki yıl sonrasından başlayacak. Zaten dizinin böyle bir değişim geçirmesi gerekiyordu. Geçen bu süre içinde 'Maraz Ali'nin hayatı da değişecek. 'Maraz Ali' yeni sezonda aşk hayatında büyük yıkım yaşadıktan sonra polislikten istifa etmiş, Londra'da suç ve suçlu psikolojisi üzerine mastır yapmış, aynı konuda da dersler veren bir eğitim görevlisi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

CEMAL HÜNAL (Alex)
'ISSIZ ADAM' BU KEZ SUÇ BARONU OLUYOR

'Alex' adında bir psikopatı oynayacağım. 'Alex', 12 yıl önce 'Maraz Ali' ve 'Adanalı' tarafından hapse atılmış, intikam yemini etmiş ve bu yeminini gerçekleştirmek isteyen bir suç baronu... Çok yüksek egoları olan ve megolaman biri. İçindeki şiddeti kaygısızca ve kayıtsızca dışarı vurabiliyor ve bundan da haz alıyor. İkisinin de benden çekecekleri var. 'Issız Adam' diye anılmak beni rahatsız etmiyor. Açıkcası çok daha kötü lakaplarım var.

ZEYNEP ÖZDER (Maya)
DİZİDEKİ MASKELERİ 'MAYA' DÜŞÜRECEK

Geniş bir seyirci kitlesi olan böyle bir diziye dahil olduğum için gerçekten çok heyecanlıyım. 'Maya' adında idealleri olan, inatçı, girişken, tuttuğunu koparan, psikoloji alanında yüksek lisans eğitimi alan bir öğrenciyi canlandıracağım. 'Maya', suçlu psikolojisine de meraklı biri... Dizide oynadığım karakter, 'Maraz Ali'nin gizli çete lideri kimliğini ortaya çıkarmaya çalışıyor. 'Adanalı'nın aksiyonu ve komedisi benim çok hoşuma gidiyor. Çünkü ben de çok hareketli biriyimdir.

OKTAY KAYNARCA (Adanalı)
BU DİZİDE KENDİME ÇOK GÜLÜYORUM!

'Adanalı'da yine aşk, komedi, aksiyon ve gerilim bir arada olacak. Seyirci bunları yorulmadan izleyecek. Dizimiz her kesimden izleyici bulan samimi bir iş... Yeni oyuncularla da farklı bir enerji geldi. Bu enerjinin seyirciye geçeceğine inanıyorum. 'Seyirci beni eskisi gibi sert rollerde görmek istiyor ama ben komediyi de yapabileceğimi göstermek istedim. Bu rolle oyunculuğumun renkli yanını ortaya koyduğuma inanıyorum. Dizide kendime gerçekten çok gülüyorum. Bu sezon 'Adanalı' polisliği bıraktıktan sonra doğduğu topraklara dönmenin hazzını yaşayacak.
CANLI YAYIN