Ahlaksızlık yapmadım

GİRİŞ TARİHİ:  15.09.2010, 09:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Eylül 2010 Çarşamba, 09:51

Özge Ulusoy, boşanmayla noktalanan 24 saatlik evliliğinin ardından konuştu: Skandalın içinde ahlaksızlık vardır. Biz sadece evlendik ve boşandık

REKLAMIN BANA ZARARI OLUR
Benim belli bir çizgim var, reklam için böyle bir evlilik yapacak yapıda biri değilim. 'Reklam evliliği' diyenler beni tanımayanlardır. Böyle bir olayın bana artısı değil ancak eksisi olur.
"Yaşadıklarını reality sov yapalım" diyen de, ana habere çıkarmak isteyen de oldu. Reklam yapsam bu teklifleri kabul ederdim.

DOST KALDIK
Skandal, içinde ahlaksızlık olan şeydir. Biz kimseye kötülük yapmadık, zarar vermedik. Ben sadece evlendim ve boşandım...
Ailemle aram artık çok iyi. Ferruh'la da şu an arkadaşlık ilişkisi çerçevesinde görüşüyoruz. Küs kalmak istemedik. Yaşanan her şeye rağmen iyi birer dost olmak en iyisi...

Yapımcı Ferruh Taşdemir'le yaptığı sürpriz evliliğin ve yıldırım boşanmanın ardından bir anda gözlerin üzerine çevrildiği ünlü manken ve oyuncu Özge Ulusoy ortadan kaybolmuştu. Şimdiye kadar hep susan Ulusoy, Şamdan Plus dergisinden Hülya Özerdemli'ye bir gün süren evliliğini ve aşka bakışını anlattı.

DOSTLUĞUMUZ SÜRÜYOR
Evliliğiniz bir hata mıydı?

Çok hızlı gelişen bir şey oldu. Ferruh'la aramızda çok güzel bir arkadaşlık vardı. Çok da sevdiğim bir arkadaşımdı, hâlâ da sevdiğim bir insan. Bana çok değer veriyor, ben de ona çok değer veriyorum.

Bu konuda hep sustunuz. Konuyu biraz açar mısınız?
Ortak arkadaşlarımız vardı, öyle tanıştık. Çok ani gelişti ve çok ani geliştiği için zaten akabinde caydım.

Aşık mı oldunuz?
O konuya çok girmek istemiyorum ama bana değer verdiğini bildiğim bir insan. Öncelikle bu çok etkili oldu. Ben de o yüzden ona değer veriyorum. Şu anda arkadaşlığımız devam ediyor, görüşüyoruz. Çünkü insanlar bizim görüşmemize de ilk başta tepki gösterdiler. Küs olmaya gerek yok diye düşünüyorum böyle bir olayda. Evet, bir olay yaşandı ve bitti, biz birbirimize küs kalsak kime yarayacak? Ben birbirimize küs kalmamız gerektiğini düşünmüyorum.

Yani karşılıklı, bir anda "Hadi evlenelim" mi dediniz?

Aynen öyle oldu. Çok ilginç detaylar var ama girmek istemiyorum. Tek söyleyeceğim şey; bana değer verdiğini bildiğim ve benim de kendisine değer verdiğim bir insan.

Birbirinize bu kadar değer verdiğiniz halde neden boşandınız?
Evlilik istemiyorum şu an.

Evlilik fikri mi korkuttu?
Evliliğimiz sürmezdi bence.

Evlilik size uzak mı?
Evlenmek ve çocuk yapmak istiyorum ama daha zamanı var.

Ayrılmayı kim istedi?

İki taraf da... Zaten bu yüzden de hemen boşanabildik.

Ayrılmayı ilk siz istemişsiniz. Ferruh Bey kırılmadı mı?
Hayır, kesinlikle kırılmadı.

BİZİMKİ SKANDAL DEĞİL
Evliliğinize özellikle anneniz çok büyük tepki göstermişti...

Biraz üzdüm, kırdım onları ama şimdi her şey yolunda.

Evlilik olayınızın magazin dünyasında bomba etkisi yaratmasına ne diyorsunuz?
Bu skandal değil... Skandala giren şeyler, ahlaksızlık yapıldığı zaman olmalı. O yüzden bu olayı bir skandal olarak nitelendirmiyorum. Bu olay olduğunda çok üzüldüm, sokağa çıkamadım, kimseyle görüşemedim. Sonra düşündüm ve beni sevenlerin de söylediği, "Bu bir skandal değil" oldu. Evlendim ve boşandım. Bu kötü bir şey değil, ahlaksızlık yapmadım, kimseye zarar vermedim.
CANLI YAYIN