Ezel tabuları yıktı

GİRİŞ TARİHİ:  20.09.2010, 10:01 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Eylül 2010 Pazartesi, 10:01

Yeni sezona da fırtına gibi giren 'Ezel' dizisi Türk televizyon tarihinde çok sayıda 'ilk'e imza attı. Bunların sonuncusu, en ünlü iki oyuncu olarak gösterilen Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getirmesi oldu

atv ekranlarında yayınlanan 'Ezel' dizisi geçtiğimiz sezon ve bu sezon birçok 'ilki' izleyiciyle buluşturdu. İşte 'Ezel'in geçtiğimiz ve yeni sezonundan dikkat çekici ayrıntılar:
Ekranların yeni jönleri olarak gösterilen Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ "Bir ipte iki cambaz oynamaz" lafının aksine aynı dizide bir araya geldi.

AKSİYON VE GİZEM DOLU
Başrol ve yardımcı oyuncu kavramları bu dizide yıkıldı. Yan rollerde de başrollerde de en ünlü oyuncular yer aldı.
Kıvanç Tatlıtuğ, 'Behlül' karakterini kısa sürede unutturdu.
Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin canlandırdıkları karakterlerin aşk hikayesi dikkat çekse de dizi aşk üzerine kurulmadı. Dizide hep aksiyon ve gizem ön plana geçti.
İzleyiciler tarafından en çok teori üretilen dizi haline geldi. İzleyiciler forum sitelerinde bir sonraki bölümde ne olacağına dair tartışmalar yapmaya başladı.
Dizi başlamadan 'Kenan Birkan' hayranları oluştu.

İZLENME REKORU KIRDI
'Ramiz Dayı'nın özlü sözleri fenomen haline geldi.

Ramiz Dayı'nın "Aç yeğen, telefon çalıyor" dediği telefon melodisi hayranlarının ilgi odağı oldu.
Sanal ortama yüklenen 'Ramiz Dayı şarkıları' tıklanma rekoru kırdı.
İlk bölümde ekrana gelen Tatlıtuğ'un bir saniyelik görüntüsü, izlesene.com'da yedi saatte 176 bin kişi tarafından izlendi.
Twitter'da dünya çapında trend olan ilk 10 konu içinde Kıvanç Tatlıtuğ ilk sıraya yerleşti.

'SEKİZ'İN DERDİ VAR
Dizinin senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut, Can Dündar'a konuk olup gelecekte olacaklarla ilgili ipuçları verdi: 'Sekiz' karakterinin bir derdi var, onu yapacak ve gidecek. Bu sezon çok başka bir hikaye var.
CANLI YAYIN