Ortadoğu'da Türk dizi rüzgarı

GİRİŞ TARİHİ:  02.10.2010, 12:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2010 Cumartesi, 12:57

Orta Doğu'da Türk dizilerine olan ilgi her geçen gün artıyor. 'Gönülçelen' adlı dizinin Arapça alt yazılı versiyonu 3arabtv.com sitesinde yer alıyor

Birkaç sezondur Türk dizileri özellikle Orta Doğu'nun yakın takibi altına girdi. Son yıllarda 'Gümüş' ve 'Asi' gibi dizilerin Arap dünyasında oldukça dikkat çekmesinin ardından, bu dizilerin oyuncuları da Arabistan'da epey ünlü olmuşlardı.

ÇOK İZLENİYOR

Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün, Araplar'ın en beğendiği Türk yıldızları haline gelmişti. Orta Doğu'da esen Türk dizi furyasına şimdilerde 'Gönülçelen' de dahil oldu. Arapça alt yazılı versiyonları sanal ortamda hızla yayılan dizi, internet aracılığıyla Araplarla buluşuyor. 3arabtv.com sitesinde 'Gönülçelen' büyük ilgi görüyor.

YENİ STAR CANSEL

Arap dünyasında beğenilerek takip edilen Tuba Büyüküstün ile rol alan Cansel Elçin de, Murat Yıldırım ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Araplar'ın yeni starı olarak kabul ediliyor. Arap dünyasında yıldızı parlayan Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün aşk sahnelerine, Arap şarkıcıların duygusal parçalarından klipler de hazırlanıyor. Büyüküstün'ün Arap hayran grupları da klipleri ilgiyle izliyor.



CANLI YAYIN