HERKES EGELİ AİLEYİ ÇOK SEVDİ BİR TEK MELTEM SEVEMEDİ GARİ!

GİRİŞ TARİHİ:  07.10.2010, 13:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ekim 2010 Perşembe, 13:58

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın’ın önceki gün yayınlanan bölümünde Meltem herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz haftalarda Duygu ve (Hayal Kahraman Özalp) sevgilisi Berke (Ceyhun Fersoy) ailelerini tanıştırmaya karar vermişlerdi. Bunun üzerine Berke'nin Denizli'de yaşayan ailesi tanışmak için İstanbul'a gelmişlerdi. Ege şivesi ile konuşan dünür adayları ile Meltem (Pınar Altuğ) ve Haluk'un (Tamer Karadağlı) karşılaşması tam bir kültür şokuna dönüştü. Taş fırın erkeği Haluk'tan kız almanın çok zor olacağını düşünenleri Meltem yanılttı. Meltem, tanıştıkları ilk andan itibaren kültürel çatışma yaşadığı dünür adaylarını kabullenemedi. Bir anda kaynanaya dönüşen Meltem'in Haluk ve dünürleri ile tatlı-sert çatışmalar izleyicileri kahkahaya boğdu. Egeli dünürleri canlandıran Bengü Şen (Nurten) ve Osman Gidişoğlu (Menderes) şiveleri ve canlandırdıkları karakterleriyle izleyicinin beğenisini topladı.

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Bora Tekay'ın üstlendiği Çocuklar Duymasın'ın başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Hayal Kahraman Özalp ve Zeyno Günenç paylaşıyor.

Tüm aile bireyleri tarafından en çok izlenen aile dizisi olan Çocuklar Duymasın, komik ve duygusal anların harmanlandığı konularıyla her Çarşamba saat 20.00'da ATV ekranlarında…


CANLI YAYIN