Halle Berry'nin çapkın sevgilisi

GİRİŞ TARİHİ:  09.10.2010, 11:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Ekim 2010 Cumartesi, 11:43

Boşanmasının ardından 'Dark Tide' isimli filmin çekimleri sırasında tanıştığı Olivier Martinez ile romantik bir ilişkiye başlayan Halle Berry'nin keyfi yine kaçtı!

Boşanmasının ardından 'Dark Tide' isimli filmin çekimleri sırasında tanıştığı Olivier Martinez ile romantik bir ilişkiye başlayan Halle Berry'nin keyfi yine kaçtı! Bunun nedeniyse Martinez'in isminin 'çapkın'a çıkması! Daha önce Kylie Minogue ve Juliette Binoche gibi yıldızlarla ilişki yaşayan yakışıklı aktörün geçmişi, kalbi kırılmış kadınlarla dolu. Berry'nin yakınları, "Gabriel Aubry'den ayrıldıktan sonra, Halle kendisini yeniden dünyaya döndürecek bir ilişki istiyordu. Ancak Olivier çapkınlıkları ve kabarık ihanet dosyası nedeniyle uzun bir ilişki için uygun bir adam değil!" diyor.

MARTİNEZ'İN AŞK DOSYASI KABARIK
Olivier Martinez ve Halle Berry, 'Dark Tide' isimli filmin çekimlerinde tanıştı. İkili, en son Paris'teki romantik tatillerinde görüntülendi.

ANGELINA JOLIE
Martinez ile ilişki yaşayan güzeller arasında Angelina Jolie var. İkili 2003 yılında 'Taking Lives' isimli filmin setinde tanıştı ve kısa süreli bir beraberlik yaşadı. Martinez ile ilişki yaşayan güzeller arasında Angelina Jolie var. İkili 2003 yılında 'Taking Lives' isimli filmin setinde tanıştı ve kısa süreli bir beraberlik yaşadı.

JULIETTE BINOCHE
'The Horsemen on the Roof' isimli filmde başrolleri paylaşan ikili, yakın dostlarıın tarifiyle 'şehvetli bir ilişki' yaşadı.

MIRA SORVINO
Güzel oyuncu ve Martinez 1999-2003 yılları arasında ilişki yaşadı. İkili 'Angel of Death' isimli filmin setinde tanışmıştı.

KYLIE MINOGUE

Tüm dünya Martinez'den Kylie Minogue ile yaşadığı ilişkiden sonra haberdar oldu. İkili dört yıllık bir birliktelik yaşadı. Tüm dünya Martinez'den Kylie Minogue ile yaşadığı ilişkiden sonra haberdar oldu. İkili dört yıllık bir birliktelik yaşadı.

CANLI YAYIN