Biriyle beraberim diye değişemem!

GİRİŞ TARİHİ:  12.10.2010, 10:39 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Ekim 2010 Salı, 13:46

atv'de yayınlanan 'Aşk ve Ceza' adlı diziye dahil olup üç yılın ardından yeniden setlere dönen Ahu Yağtu: "Birisiyle birliktelik yaşamaya başladıktan sonra kişiliğim değişmez. Karşımdakine göre şekil almam"

Ahu Yağtu, atv'de yayınlanan 'Aşk ve Ceza'ya 'Pelin' karakteriyle dahil olarak üç yılın ardından yeniden setlere döndü. Bu arayı, stil danışmanlığı yaparak ve New York'ta stüdyo çalışmalarına katılarak değerlendiren Yağtu ile oyunculuğu , modayı ve hayatını konuştuk. İşte anlattıkları...

Bir sezondur çalışan bir ekibe sonradan dahil olmanın zorlukları var mı?
Ekip oldukça oturmuş olduğu için hiçbir sorun yaşamadım . Oyuncuların hepsi bana destek oldular.

En son sizi 'Kavak Yelleri'nde görmüştük. Neden üç yıl ara verdiniz?
Açıkçası, ara vermek gibi bir planım kesinlikle yoktu. Dönem içinde gerçekten çok içinde yer almak istediğim bir proje olmadı. Bu süre içinde hem stil danışmanlığına ağırlık verdim hem de butiğimle ilgilendim.

İKİ İŞİMİ DE SEVİYORUM
Canlandırdığınız Pelin karakteri 'Aşk ve Ceza'daki olayları nasıl şekillendirecek?
Çok fazla açıklamak istemiyorum ama karakterin bazı özelliklerinden dolayı ortam gerilecek.

Hem modellik hem de oyunculuk yapıyorsunuz. İkisini bağdaştırdığınız bir nokta var mı?
İkisini bağdaştırdığım birçok nokta var. Modellikte kıyafetin, defilenin konseptine göre bir karakter yaratıyorsunuz. Bu durumda koreograf ya da fotoğrafçı da yönetmeniniz oluyor. Karakter oluşturma konusunda oyunculukla modellik arasında böyle bir paralellik varken iki mesleği aynı kulvarda götürmek gayet keyifli oluyor.
CANLI YAYIN