Ezel yine zirvede!

GİRİŞ TARİHİ:  12.10.2010, 13:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Ekim 2010 Salı, 13:51

11 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile “Ezel”, AB Sosyoekonomik statüde birinciliği kimselere bırakmadı.

Önceki akşam ekrana gelen "Küçük Hayat Büyük Adım" bölümü ile Ezel, yine milyonları Atv' ye kilitledi.
Sekiz'in öldüğünü hasta yatağında öğrenen Ramiz ve Ezel'in yüzleşme sahneleri ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı.
Torununun ölümünden çok büyük acı duyan Ramiz ve istemeden katil olan Ezel'in yüzleşmeleri dizi hayranlarının aklına bir soruyu getirdi. Ramiz ile Ezel artık düşman mı?

Ramiz Dayı torununun öldüğünü öğrendiğinde söylediği sözler Ezel'in içini yaktı.
"O can senin değildi Ezel, O can benimdi, O kan benim kanımdı, O benim ailemdi, O benim suçumdu" diyerek feryat eden Ramiz Dayı, Ezel'i can düşmanı ilan ettiği o sözleri söyledi: " Beni kabadayılar değil, düşmanlarım değil, Sekiz değil, sen devirdin beni yeğen, devirdiğin yerde bırak git" dedi. Kerpeten Ali ile birlikte eski mahallesine dönen ve sıfırdan yeniden başlayan Ezel'in şimdiki planının ne olacağı büyük merak konusu oldu.

Sosyal paylaşım sitelerinde ise Ezelciler yorumlarıyla diğer bütün konu ve olaylara fark attılar.


Ezel sokak serserileriyle uğraşmaya başladı deniyor. E iyi de adam "sokaklar benim, işe sokaklardan başlayacağım." diye bas bas bağrındı. İşe ilk olarak da kendi sokağındaki dernekten(!) başladı. Üstelik Ezel'in derneğe çöküşü, dayı'nın 1971 yılında kahveye çöküşü ile neredeyse birebir aynıdır. Demek oluyor ki ezel ileride "Ramiz" olarak olaya geri dönecek.

- Ramiz Dayı'nın Ezel ile konuşma anı ise hayatımda ilk kez bir Türk dizisinde gözyaşlarımı tutmak zorunda kalmama neden olmuştur. Haykırışları, bacakları tutmadığı için yataktan düşüşü, bacaklarına vurması, torunu hakkında söylediği sözler, Ezel'e bağırıp çağırması; bundan daha gerçekçi ve etkileyici olamazdı.


- Hikayenin 1971 yılındaki kısımlarda ufuk bayraktar oyunculuğu ile adeta büyülüyor. Özellikle sövüp saydığı sahneyi mükemmel oynamış.

- Ezel bu bölüm hayatında destek olarak gördüğü en önemli iki insanı kaybetmiştir. Biri Ramiz Dayı diğeri ise babası. Bu gidişle depresyona girmesi muhtemeldir.

An itibariyle tüm Türkiye'ye oyunculuk dersi veriyor Tuncel Kurtiz hem de bedava.

YİNE ZİRVEDE

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Ezel'in başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Haluk Bilginer, Yiğit Özşener, Barış Falay ve Tuncel Kurtiz paylaşıyor.


11 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile "Ezel", AB Sosyoekonomik statüde birinciliği kimselere bırakmadı.

Merakla beklenen bölüm AB sosyo ekonomik statüde yüzde 10.24 izlenme oranı ve yüzde 27.65 izlenme payı ile en çok izlenen ilk 100 program arasında birinci oldu.
CANLI YAYIN