Yahşi Cazibe'nin Simgesi rekor kırıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  26.10.2010, 17:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Ekim 2010 Çarşamba, 14:56

Dizide Kemal’in (Hakan Yılmaz) sosyetik sevgilisi Simge karakterini canlandıran Hande Katipoğlu gösterdiği perfo



Yapımcılığını Süreç Film'in, senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı başrollerini Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Peker Açıkalın'ın paylaştığı dizi "Yahşi Cazibe" yayınlandığı ilk günden itibaren hem gönüllerin hem de reytinglerin birincisi oldu. Dizi şimdi de internet ortamında rekorlar kırıyor.

Dizide Kemal'in (Hakan Yılmaz) sosyetik sevgilisi Simge karakterini canlandıran Hande Katipoğlu gösterdiği performansla her hafta izleyiciyi gülmekten kırıp geçiriyor. Kendine has konuşma şekli, şarkı şeklindeki sloganları ve kucağından hiç indirmediği köpeğiyle, şımarık Simge karakteri izleyicinin gönlüne taht kurdu. Simge'nin özellikle internet ortamında paylaşılan videoları tıklanma rekoru kırıyor. İşte Simge'nin dillere pelesenk olan sözlerinden bir kaçı :

**Ben öyle masraflı kadınlardan olamadım Aslıcım. Bi lokma havyarlı risotto, bi İtalyan malı kaşmir hırka… Hepsi bu…! Cüzdanı akrepli sevgiliye haayır,Cüzdanı akrepli sevgiliye haaayır...
** Bir toprak parçasına ikki yudum su döküp çiçek eker gibi ekti beni. Yok işi varmış. Bişeyler.. bi bahaneler.. (Kemal onu yemeğe götürmediğinde)
** Bana baksana sen. Genç ve güzel bir kadın bu şehirde doğaçlama olarak yemeğe çıkamayacak mı yani. Erkek olsam hemen yer bulurdunuz değil mi? Kadına da ayrıma haayır.. kadına da ayrıma haaayır...
**Babişko sen benim sloganımı bilmiyorsun galiba. Ucuz çantaya hayır. Ucuz çantaya hayır. (Babası istediği pahalı çantayı almayınca)
**Çirkinleşme, Kemal var ya şu an kendimi Türkbükü'nde üç yıl öncesinin bikinisi ile 5 yıl öncesinin hit şarkısı ile dans ediyor gibi hissediyorum. (Kemal'e kızdığında)
** Çok mağdurum, hep mağdurum, en mağdurum. Kemal ile galiba kesin ayrıldık. Şirketten de istifa etmiş… Hani sezon sonu indirime gidip, en beğendiğin elbisenin kendi bedenine göre olanını bulamayıp yıkılırsın ya işte tam öyle hissediyorum. (Kemal'le kavga ettiğinde)

CANLI YAYIN