Uğur Yücel Aşk ve Ceza'da!

GİRİŞ TARİHİ:  27.10.2010, 14:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Ekim 2010 Çarşamba, 14:52

Uğur Yücel önümüzdeki hafta Aşk ve Ceza’da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Uğur Yücel önümüzdeki hafta Aşk ve Ceza'da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Aşk ve Ceza'nın önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde usta oyuncu karakolda sorgusu süren Savaş(Murat Yıldırım)'la karşılıklı görünüyor. Yücel'in kaç hafta diziye konuk olacağı ise açıklanmadı.
Yücel, Savaş'a Baldarlar Aşireti'nin terör örgütü ile arasındaki bağlantıyı soruyor. Savaş hiddetle 'yok öyle bir şey' diyor. Uğur Yücel savcı ya da emniyet mensubu olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Uğur Yücel hikayeye nasıl dahil olacak;

Van.. Altın Hilal diye bilinen, Pakistan ve Afganistan'dan başlayıp, İran üstünden Türkiye'ye ulaşan kanlı yolun tam ortası.

Burası yüzmilyonlarca doların ortalarda dolaştığı bir bölge… Uluslararası uyuşturucu baronları, mafya, terör örgütleri… Herkes bu kanlı paranın daha da çoğunun peşinde.

Devlet, bu ortamı boş bırakamaz, göz yumamaz… Ancak böyle bir ortamda açıkça yapamayacağınız ama yapmanız gereken, açıkça söyleyemeyeceğiniz ama söylemeniz gereken şeyler vardır. Ve herkesle anlayacağı dilden konuşan "hiçkimse"ler…

Uğur Yücel'in, Aşk ve Ceza'da canlandırdığı karakter de bir hiçkimse…

Baldarlar aşireti, bu kirli işlerden kurtulmaya uzaklaşmaya çalıştıkça, her seferinde daha da sert tepkiler gören bir aşiret.

Şimdi, Hiçkimse'nin yolu, Savaş Baldar'la kesişiyor.

Savaş Baldar, onurunu kurtarabilmek için, oğluna temiz bir isim bırakabilmek için, aşkını kirletmemek için, on bin kişi için sonu belki de ölümle bitecek bu karanlık ve dönülmez yola girmek zorunda.

Beraber yol almaktan çok da hoşlanmayacağı, ama mecbur kaldığı yol arkadaşıysa Hiçkimse…

Savaş Baldar'ın hiç bir fikri yok Hiçkimse'ye dair. Ölümüne girilen bu yolda Hiçkimse'ye güvenebilir mi yoksa sırtını döndüğü anda arkasından bıçaklanır mı? Vatansever mi, hain mi?, Kahraman mı, korkak mı? Dürüst mü, sahtekar mı? Dost mu, düşman mı?

Ya yolun sonuna geldiklerinde ne olacak?

Uğur Yücel'in Aşk ve Ceza'da canlandıracağı "Hiçkimse", bize hiçkimsenin görmek istemeyeceği, ancak herkesin görmek zorunda olduğu bir yolun kapılarını açacak.



CANLI YAYIN