"Evde bana aşık iki erkek var"

GİRİŞ TARİHİ:  28.10.2010, 10:05 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Ekim 2010 Perşembe, 10:05

'Bitmeyen Şarkı' isimli dizide bir pavyon şarkıcısını canlandıran Bergüzar Korel; bebeği Ali'yi ve eşi Halit Ergenç'le ilişkilerini InStyle dergisine anlattı....

Düğünden önce bebeğimiz olacağını biliyorduk. Düğün hazırlıkları yaparken bu haberi almak çok keyifliydi. Ama hamilelikte ilk günler çok stresli geçti. Fiziken dinlenmem gerekti. Düğünden sonra her şey yoluna girdi. Gerçekten hem hamilelikte hem ilişkimde bir balayı dönemi başladı.

EV MİS GİBİ KOKTU
Hamileliğim boyunca Halit her anımda yanımdaydı. Onsuz bir doktor muayenem bile olmadı. Oğlumuz Ali'yi bir sürpriz gibi değil de yaşamımızın önemli bir parçası olarak kabul edip ona göre bir hayat kurduk. Halit benimle bu süreci paylaşmak için hiçbir işi kabul etmedi.
Hamilelik süresince aynı zamanda birbirimize doymaya çalıştık. Geçirdiğimiz zor zamanların acısını çıkardık. En zevkli dönemlerden biri Ali'ye aldığımız cicileri yıkayıp dolaplara yerleştirme faslıydı. Ev mis gibi beyaz sabun koktu.
Evde herkes bana aşık. Ve bu harika bir his. Ali'nin bana bakarken gözlerindeki ışıltıya bayılıyorum. Her sabah, 'Acaba bugün neler olacak?' diye yataktan kalkıyorum. Eğer çekimdeysem bir an önce eve geri dönmek istiyorum.


CANLI YAYIN