'Yaşadığım ev sıcak ve konforlu olmalı'

GİRİŞ TARİHİ:  02.11.2010, 09:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Kasım 2010 Salı, 09:44

Ekranların efsane dizisi 'Çocuklar Duymasın'ın sevilen oyuncusu Tamer Karadağlı dekorasyonda tercihlerini House Beautiful dergisine anlattı...

Dekorasyonda klasik ve country tarz bana hitap ediyor. Daha çok Arizona ve Teksas stilinin ağır bastığı çizgileri tercih ediyorum.

KOLTUĞUM BİR BAŞKA
Şu an Kemerburgaz'da bir dairede yaşıyorum. Yeşilliği, temiz havası ve çevre düzenlemesi burayı tercih etmemde etkili oldu. Ama bu evde country tarzından uzaklaşarak, daha minimalist bir dekorasyon yaklaşımını tercih ettim.
Kuzenlerim iç mimar Ertuğ ve Abbas Karadağlı'nın yaratıcı fikirlerinden ilham aldım. Mimari bakış açısının gerekliliğine inanmama rağmen her ayrıntı ile kendim ilgilendim.
Ev dekorasyonunda olmazsa olmazım konfor... Yaşadığım ev sıcak olmalı ve konforu ön planda tutan detayları yansıtmalı.
Evde vakit geçirmeyi en sevdiğim yer; geniş ve rahat koltuklarım... Bu tarz eşyaları çok daha sıcak ve karakterli buluyorum. Zengin bir DVD arşivim var. Geniş ve konforlu koltuğumda, seçtiğim bir filmi izlemekten çok keyif alıyorum.
Zeyno'nun odası evin en renkli ve en hareketli alanı kuşkusuz. Mobilya ve aksesuvarları, onun beğeni ve ihtiyaçlarına göre seçtik. Aslında artık hayatımın her anını Zeyno'ya göre planladığım bir gerçek.

CANLI YAYIN