Çocuğunuz kaybolursa ne yapabilirsiniz?

GİRİŞ TARİHİ:  06.11.2010, 13:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Kasım 2010 Cumartesi, 13:32

Türkiye ve dünyada hızla artan 'kaçan ya da kaçırılan' çocuk sayısı; yakında atv'de başlayacak 'Kızım Nerede?' dizisinin çıkış noktası oldu. Ece Uslu ve Burak Hakkı'nın başrolde oynadığı yeni proje, ailelere ışık tutacak

Kaçan ya da kaçırılan çocuk sayısındaki artış, annebabaların korkulu rüyası olurken; dünya genelinde 'kanayan bir yara' olan bu sorun, dizi yapımcılarını da harekete geçirdi. Önümüzdeki günlerde atv'de başlayacak olan 'Kızım Nerede' adlı dizi, 'kaçırılan çocuklar' konusunda ailelere, "Biz nerede hata yapıyoruz?" dedirtecek.

USLU BAŞROLDE
Kayıp bir kızın ardından, ailenin yaşadıklarını anlatacak olan dizinin başrollerinde; Ece Uslu, Burak Hakkı, Hüseyin Avni Danyal, Tolga Savacı ve Yonca Cevher yer alıyor. Medyavizyon'un yapımcılığında çekilen dizinin yönetmenliğini ise Ersoy Güler yapıyor. Aileleri ekran başına kilitleyecek dizide olaylar şöyle gelişecek: Varlıklı bir aile olan Demiraylar'ın kızı Zeynep, babasının doğum gününde kaybolur. Olayı araştıran polis dedektifi, genç kızın izini sürerken ailenin kimse tarafından bilinmesini istemediği sırları ortaya çıkar. Ailenin karmaşık ilişkileri ve entrikalar açığa çıktıkça hemen herkes şüphelidir.

İDEALİST POLİS
Ece Uslu'nun anne olarak karşımıza çıkacağı dizide; Burak Hakkı ise idealist bir polisi canlandıracak. Hüseyin Avni Danyal'ın 'Zeynep'in babası' olarak ekrana geleceği 'Kızım Nerede?'de; Tolga Savacı ise iki çocuk babası olan 'enişte'yi oynayacak.




CANLI YAYIN