Kahire'ye gitti Araplar'ı büyüleyip geldi

GİRİŞ TARİHİ:  12.11.2010, 09:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Kasım 2010 Cuma, 10:28

Bir şampuan firmasının tanıtımı için geçtiğimiz günlerde Kahire'ye giden Tuba Büyüküstün, katıldığı bir televizyon programında sempatik tavırlarıyla Mısırlı hayranlarını büyüledi

Reklamında oynadığı şampuan firmasının tanıtımı için geçtiğimiz günlerde Kahire'ye giden Tuba Büyüküstün, Mısır'ın en çok izlenen kanallarından Al-Mehwar'da bir programa konuk oldu. Katıldığı sabah programında sempatik hareketleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu, yayında şarkılar söyledi ve öğrendiği Arapça kelimeleri sıraladı. Programı Tuba Büyüküstün hayranları telefon yağmuruna tuttu.

İLGİ YOĞUNDU
'Ihlamurlar Altında', 'Asi' ve 'Gönülçelen' dizileriyle Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Büyüküstün'ün Mısır'da yaşadıkları hayranları tarafından internet sitelerine yüklendi. Mısır'ın dört bir yanını gezen ve oynadığı reklam filminin tanıtımı için birçok organizasyona konuk olan Tuba Büyüküstün, gittiği her mekanda hayranlarının ıslıkları ve uzun süreli alkışlarıyla karşılandı. Basının yoğun ilgi gösterdiği Tuba Büyüküstün'ün tanıtım görüntüleri de Mısır'da başka bir televizyon programında yayınlandı. Büyüküstün'ün fotoğraflarıyla başlayan programda, ünlü oyuncuyla reklam kampanyası sırasında yapılan çok özel röportajlar da ekrana geldi.
CANLI YAYIN