PATRON HULUSİ’NİN ÜÇLEMELERİ

GİRİŞ TARİHİ:  15.11.2010, 11:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Kasım 2010 Pazartesi, 11:28

Dizide Cazibe’nin Azerice atasözleri, Simge’nin şarkı halindeki sloganlarından sonra şimdi de Patron Hulusi’nin üçlemeleri dillere pelesenk oldu.

Yapımcılığını Süreç Film'in senaristliğini Gani Müjde'nin başrollerinde Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Peker Açıkalın'ın rol aldığı dizi "Yahşi Cazibe" yayınlandığı her hafta ekran başındakileri kahkahaya boğuyor.

Dizide Cazibe'nin Azerice atasözleri, Simge'nin şarkı halindeki sloganlarından sonra şimdi de Patron Hulusi'nin üçlemeleri dillere pelesenk oldu.
Kemal'in (Hakan Yılmaz) patronu Hulusi'nin çalışanlarına verdiği örneklerde devamlı cümleye sevmediğim üç şey diye başlıyor.

Sezai Aydın'ın canlandırdığı Patron Hulusi'den inciler; (Diziden)

"Bakın evlatlar, ben hayatta üç şeyden nefret ederim. Birincisi, büyük abdestimi yaptıktan sonra tuvalette tuvalet kağıdının olmadığının fark edilmesi. İki, çok güzel bir kadın bana gülümsedi diye sevinirken yanıma yaklaşıp, "Merhaba, siz Durdagül'ün eşimisiniz" diye sorması. Üç, koskocaman adamların uçağa binmekten korkması."

"Ben hayatta üç şeyden nefret ederim, evlat. Birincisi, daha az kumaş kullanıldığı halde bebek kıyafetlerinin yetişkin kıyafetlerinden iki kat pahalı olması. İkincisi, berberde saçımı kestirirken berberin koluma gereğinden fazla yakın temasda bulunması. Üç, seven bir erkeğin daha ilk engelde geri adım atması."

"Birincisi, şirket telefonlarından cep telefonlarının aranıp özel görüşme yapılması. İki, lokantalarda çorbanın yanında yeteri kadar ekmek verilmemesi. Üç, bir erkeğin işine gücüne dalıp sevgilisini ihmal etmesi."

Dizinin senaristi Gani Müjde, oyuncular Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Hande Katipoğlu, ve Sezai Aydın' a sevmedikleri 3 şeyi sorduk;

Gani Müjde'nin en sevmediği üç şey... (senarist)
Bir... Masada tuzluk sandığım şeyin karabiberlik çıkması...
İki... Bankamatikten para çekerken arkada bekleyenin manzara seyreder gibi şifremi seyretmeye çalışması
Üçç Yahşi Cazibe televizyonda gösterilirken eve misafir gelmesi

Aslıhan Gürbüz (Cazibe)
Çerez tabağına uzandığımda sadece leblebilerin kalması…
Barların bayan tuvaletlerindeki sıranın hiç bitmemesi…
Geç kalmak üzereyken el uzattığım taksinin arka koltuğundaki müşterinin görünmemesi…

Hakan Yılmaz (Kemal)
Kocaman adamların dolma parmakları ile iphone telefonda mesaj yazmaya çalışması…
Diego Lugano'nun kendini sahada değil de ring'de sanması…
Kocaman çantasının içinden çalan telefonunu çıkarana kadar kullandığı telefonun modelinin eskimesine sebep olan kadınlar…

Hande Katipoğlu'nun sevmediği üç şey… (Simge)
Dizide Kemal'in (Hakan Yılmaz) sevgilisi Sosyetik Simge'yi canlandıran başarılı oyuncu Hande Katipoğlu'nun nefret ettiği üç şey ise çocuk tacizcileri, vatan hainleri ve maskeli insanlar…

Sezai Aydın (Patron Hulusi)
Çalışmak
Paranın gelmesini beklemek
Para gelmeyecek diyen patronlar


CANLI YAYIN