Hain bu akşam ortaya çıkacak

GİRİŞ TARİHİ:  22.11.2010, 10:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Kasım 2010 Pazartesi, 11:33

atv'nin bağımlılık yaratan dizisi "Ezel"de hainin kimliği bu akşam belli olacak. Senarist Pınar Bulut, "İpuçları hem bugünde, hem geçmişte gizli" dedi

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Haluk Bilginer, Yiğit Özşener, Barış Falay ve Tuncel Kurtiz'in paylaştığı "Ezel," Kurban Bayramı'ndaki aradan sonra bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Bayram tatilinden önce yayımlanan bölümde Ezel'in kardeşi Mert'in (Kemal Uçar) ölüm haberi Ezel'in (Kenan İmirzalıoğlu) annesi ve babasını şoke etmişti. Ramiz Dayı ve Ezel de, Kenan Birkan'ı (Haluk Bilginer) alt etmek için yeni bir plan yapmaya karar vermişti.

KİM BASKIN ÇIKAR?
En yakınlarından birinin hain olduğunu düşünen Ezel ile Ramiz Dayı'nın oynayacağı oyunun sonucu izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Dizinin bu akşam yayımlanacak bölümünde, sorular cevap bulacak. Dizinin senaristlerinden Pınar Bulut, konuyla ilgili ipuçları verdi. Bulut şöyle dedi: "İnsan bir kere ihanete uğradı mı kimseye güvenmez. İşaretleri çok iyi okur. Her hareketi özenle izler, her lafı dikkatle dinler. Çünkü şimdi aralarında bir hain var ve bu sefer tek bir söz, tek bir bakış, tek bir acele hareket, tek bir hata hainin kim olduğunu ele verecek. Çünkü hepsinin Kenan Birkan'a yaklaşmak için geçerli bir sebebi var. Birinin koruması gerektiği bir sırrı, birinin kapatmak istediği bir hesabı, birinin bitirmek istediği bir savaş, birinin de arzu ettiği bir hazine var. Bunların hangisi baskın çıkar? İçlerinden hangisi ölüme bu kadar yaklaştığı halde sırrını saklayacak kadar cesur? Hangisinin ihaneti Ezel'i en çok yaralayabilir? Ezel bu soruların cevabını alacak. Önce ipuçlarını okuyacak. İpuçları hem bugünde, hem de geçmişte gizli... Hiçbir şey kaçırmayın. Her işaretin bir anlamı var."
CANLI YAYIN