'Yahşi Cazibe'de sıra 'Destan' yazmaya geldi

GİRİŞ TARİHİ:  30.11.2010, 14:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Kasım 2010 Salı, 14:33

atv'de yayınlanan 'Yahşi Cazibe'nin bu hafta yayınlanacak bölümüne Ebru Destan ve Jess Molho konuk oyuncu olarak katıldı.

atv'de yayınlanan 'Yahşi Cazibe'nin bu hafta yayınlanacak bölümüne Ebru Destan ve Jess Molho konuk oyuncu olarak katıldı. Hakan Yılmaz'ın canlandırdığı 'Kemal'in spor hocası olarak ekrana gelecek olan Destan çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyledi.

YİNE KATILABİLİRİM
'Yahşi Cazibe'nin senaryo yazarı Gani Müjde ile daha önce bir projede yer aldığını hatırlatan Destan, "Çok doğurgan bir senaryo olduğu için belki ileride bir daha diziye dahil olabilirim. Jess de 'Cazibe'nin Türkçe hocası oldu. Birbirlerini kıskandırıyorlar. Ortaya çok keyifli bir bölüm çıktı" dedi.

ÇOK EĞLENİYORUM
'Yahşi Cazibe'nin sürekli takip ettiği bir dizi olduğunu belirten Destan şöyle konuştu: "Çoğu insan Aslıhan Gürbüz için 'Gerçekten Azeri mi değil mi?' diye soruyor. Ben de diziyi izlerken çok eğleniyorum."

'KEMAL'İN PESTİLİNİ ÇIKARACAK
'Yahşi Cazibe'ye spor hocası olarak konuk olan manken-şarkıcı Ebru Destan, Hakan Yılmaz'ın canlandırdığı 'Kemal'i sporda bir hayli terletecek.

CANLI YAYIN