'Alex' entrikacı ben çok dobrayım

GİRİŞ TARİHİ:  08.12.2010, 10:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Aralık 2010 Çarşamba, 10:50

'Çocuklar Duymasın'ın yeni oyuncusu Litvanyalı Kerry Demirci: Dizide canlandırdığım 'Alex'in gizemli ve entrikacı bir yönü var. Ben ise düşündüğümü pat diye söylerim

Üç yıl önce Litvanya'dan gelip bir Türkle evlenen Kerry Demirci, 'Çocuklar Duymasın'a dahil oldu. Aynı zamanda modellik yapıp ülkesinde psikoloji eğitimi alan Demirci, canlandırdığı 'Alex' karakterini anlattı.

Modellikten sonra oyunculuk nasıl başladı? "Yapamam" korkusu oldu mu?
Oyunculuk içimde vardı. Bir gün 'Alex' karakteri için ajansım beni yolladı ve sonraki gün kendimi sette buldum. Korkum olmadı.

Oyunculuğa devam edecek misiniz?
Kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum. 'Çocuklar Duymasın' gibi Türkiye'nin en popüler dizisi ve muhteşem oyuncularla başlamış olmam benim için büyük bir şans.

'Alex'ten biraz bahsedebilir misiniz?
'Alex' çok sevimli, güzel ve özellikle yaşıtlarının beğendiği bir karakter. Sanat okuyor ve zeki bir kız. Her zaman gülen ve olaylara her zaman pozitif yaklaşan bir karakter. Ama diğer yandan da bazı gizemli tarafları var. Dışarıdan göründüğü kadar naif değil.

O DA İYİ İNSAN
'Alex' ile benzer yönleriniz var mı?
Aslına bakarsanız çok da benzer sayılmayız. 'Alex' bazı gizli şeyler yapabiliyor, insanlara iyilik yapmak adına entrikalar çevirebiliyor ama Kerry pek öyle değil. İçinden ne geliyorsa pat diye yapan bir kızdır. Ama en önemli benzer yanımız, ikimizin de iyi insanlar olması.

Türkiye'de tanınmaya başladınız mı?
Evet kesinlikle... 'Çocuklar Duymasın' Türkiye'de gerçekten efsane bir dizi ve insanlar sizi hemen tanımaya başlıyor. 'Alex' ismine alışmam gerekecek herhalde.

Evliliğiniz nasıl gidiyor?
Eşim çok iyi bir insan ve çok iyi bir iletişim var, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Ama dürüst olmak gerekirse ben özel hayatımla değil iş hayatımla kendimden söz ettirmeyi daha çok isterim.

EKİP ÇOK CANDAN
Modellik ve oyunculuk dışında ilgi duyduğunuz bir alan var mı?
Aynı zamanda psikoloji eğitimi alıyorum. Her zaman insan psikolojisine ilgi duymuşumdur, şimdi bunu akademik olarak öğrenme şansını yakalamış durumdayım. Benim için bir rüya gibi. Şimdilik okul, oyunculuk ve modelliği birlikte götürme çabası içindeyim.

Ekiple, oyuncularla aranız nasıl?
Bütün ekip çok nazik ve profesyonel. Müthiş bir atmosfer var ve herkes çok candan.

HAYAT BÜYÜK SÜRPRİZLERLE DOLUYMUŞ
Peki gelecek planlarınız neler?
Şu an için okul ve oyunculuk daha ön planda. Hayat ne getirir bilinmez. Dört yıl önce şu an İstanbul'da yaşıyor olduğum hayatı anlatmış olsalardı mümkün değil inanamazdım. Hayatın getireceği sürprizlere açık olmakla birlikte iyi bir psikolog olma arzusu taşıyorum.

CANLI YAYIN