"Havuç raydan çıktı" diziye replik oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  09.12.2010, 12:23 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Aralık 2010 Perşembe, 12:24

MHP lideri Bahçeli’nin önceki gün yaptığı konuşmada 'İki çocuğun aile içerisindeki yaşantılarını düzenleyen çok eğitici unsurlar vardı.

MHP lideri Bahçeli'nin önceki gün yaptığı konuşmada 'İki çocuğun aile içerisindeki yaşantılarını düzenleyen çok eğitici unsurlar vardı. Şimdi mesela bizde 'Çocuklar Duymasın' var. Gayet güzel eğitiyordu. Havuç eğitile eğitile büyüdü. Fakat şimdi raydan çıktı. Reyting uğruna Havuç gitti" demesinden sonra dizinin senaristi Birol Güven "Evet tespit doğru, Havuç eski Havuç değil... Bahçeli'nin diziyi takip ettiğini biliyorum. Sayın Bahçeli'nin müsadesiyle bu 'raydan çıktı' sözünü dizide kullanacağım" demişti... Sözünde duran Birol Güven "Çocuklar Duymasın"ın dün akşam yayınlanan bölümünde bu konuyla ilgili bir bölüm yazdı.

Birol Güven konuyla ilgili olarak da şunları söyledi; "7 yıl aradan sonra izleyicisiyle bir kez daha buluşan" Çocuklar Duymasın" dizisinin yeni versiyonunu en güzel anlatan, en güzel özetleyen ifade MHP Genel Başkanı Bahçeli'den geldi; "Havuç Raydan Çıktı"... Dizinin bundan sonraki bölümlerinde Taşfırın Erkeği Haluk'un en büyük hedefi Havuç'u tekrar raya sokmak ama bu pek de kolay olmayacak."

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

CANLI YAYIN