İşte dün gecenin Ezel geyikleri

GİRİŞ TARİHİ:  28.12.2010, 14:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Aralık 2010 Salı, 14:15

Efsane dizi Ezel, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Facebook, Twitter ve Ekşi Sözlük'te yapılan Ezel geyikleri...

Efsane dizi Ezel, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Facebook, Twitter ve Ekşi Sözlük'te yapılan Ezel geyikleri...

--ramiz ile selmanın gençliğini anlatan bölümlerde özellikle de ramiz'in selma'ya veda ettiğini andaki müziğin şahane uyduğu dizidir.(Ekşi Sözlük)

Ezel:
yüzüğü verdin mi?
Tefo: yok. dün hayır derse diye vermiyodum, bugün evet derse diye vermiyorum
(Ekşi Sözlük)

--yine eskiye dair birçok şeyi öğrendiğimiz bir bölüm oldu, ramiz ile selma'nın sahneleri dağladı resmen beni. aşk-ı memnu ulan bu, ezel+aşk-ı memnu izliyoruz her hafta bir de kenan neden ramiz beni değil selma'yı seçti dedi, bu önemli bir soru.(Ekşi Sözlük)

--ezel eski maserati'sine kavuşmuştur. fiyakalı da bir giriş yapmıştır. hadi hayırlısı.(Ekşi Sözlük)

---
suudi arabistan'da boy boy billboard reklamlari cikmaya baslayan dizi.(Ekşi Sözlük)

---
bunlara ek olarak kenan imirzalıoglu'nun bir bolum daha ust duzey bi oyunculuk sergiledigine sahit olduk. nostaljik sahnelerde ise goruntu yonetmenini ve ufuk bayraktar'ı ayakta alkıslamak gerekir zannımca.(Ekşi Sözlük)

---
o değil de genç ramiz dayı selma'ya arkasını dönükken nasıl bir oyunculuk sergiledi öyle yahu. nasıl da iyi yansıttı o anki duyguları, içim acıdı be.(Ekşi Sözlük)

----
meger dayi'nin eski tanidigim dedigi yeddiemin'mis. maserati'yi cözdürmüs adam arada.(Ekşi Sözlük)

----
tefo senin o evlenme teklif etmek için önce sağ sonra vazgeçip sol dizinin üzerine çökmeni yerim(Ekşi Sözlük)

---şair ted hughes'un da bu bölümde silah tüccarı olarak göründüğü, uzun zamandır bu kadar güzel bölümünü izlemediğim dizi.(Ekşi Sözlük)















CANLI YAYIN