Halit'le uyanacağım için çok mutluyum!

GİRİŞ TARİHİ:  03.01.2011, 09:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Ocak 2011 Pazartesi, 09:31

Halit Ergenç'le olan evliliğinden 11 aylık oğlu olan Bergüzar Korel, Urla'da çekilen 'Bitmeyen Şarkı'nın artık İstanbul'a taşındığını söyledi ve ekledi: Çok mutluyum. Oğlumla Urla'da kalıyordum. Eşimle ayrı uyumamız beni çok üzüyordu

Son iki yılda evlilikten anne olmaya kadar hayatında pek çok değişiklik yaşayan Bergüzar Korel, All dergisine konuştu. Korel oyuncu eşi Halit Ergenç ve 11 aylık oğluyla çok mutlu bir hayatı olduğunu söyledi. İşte güzel oyuncunun anlattıkları:

'Bitmeyen Şarkı' nasıl gidiyor?
Dizi devam ediyor, şimdi İstanbul'a taşınıyoruz. Hikayede birtakım değişiklikler olacak. Ben zaten dizi başladığından beri hiç İstanbul'a gelmiyordum. Oğlum Ali'yle birlikte Urla'da yaşıyordum. Halit de gidip geliyordu sık sık...

Daha önce hiç İstanbul'dan başka bir yerde yaşamış mıydınız?
Yaşamamıştım. Yani tek başıma olsam her yerde yaşarım ama Ali'yle çok zor. Onun düzenini bozduğum zaman kendimi ona karşı yetersiz hissediyorum. O yüzden İstanbul'u çok özledim ve buraya döndüğüm için mutluyum.

ARTIK DAHA GÜZELİM
Anne olmak hayatınızda neleri değiştirdi?
Ben hep çok duyarlı, duygusal bir insandım ama oğlum olduktan sonra artık arkamda benden bir parça olduğunu biliyorum. Yani sırtımı dönüp gittiğim zaman arkada bana ihtiyaç duyan bir insan var. Setteyken ya da başka bir yerdeyken hiçbir şey düşünmeden iş yapmayı ya da bir kahve içmeyi artık unuttum. O hayatımda olduğundan beri çok daha fazla gülüyorum, çok daha güzel hissediyorum kendimi. Sabahları çok daha heyecanlı uyanıyorum. Mesela bir gün ayrı kalıyoruz ve ertesi gün onu göreceğim zaman ilk kez sevgilimle buluşacakmışım gibi heyecanlanıyorum.

Çok da zayıflamışsınız...
Güzel bir diyet yaptım ve zayıfladım. O yüzden "Hamilelik sonrası kiloları veremiyorum" diyenlere inanmıyorum. Ben gerçekten yemeği seven biri olarak fazla kilolarımı verdim.

Dizide bir şarkıcıyı oynuyorsunuz... Oğlunuza da şarkı söylüyor musunuz?
'Bitmeyen Şarkı' başladığında ona sürekli şarkı söylüyordum. Hatta ne kadar alaturka olursa olsun; Ali arabada ağladığında da, dizideki şarkıları açıyordum. Bir anda uykuya dalıyordu. Şimdi banyosunu yaptırırken de hemen o şarkıları söylüyorum, dikkat kesiliyor. Herhalde hatırlıyor o melodileri, duyduğu an susuyor.

TÜRK OLDUĞUMA ŞAŞIRDILAR
Ünlü bir anne babanın çocuğusunuz. Bu durumun kariyer hayatınıza olumlu veya olumsuz etkileri oldu mu?
Hayır. Örneğin; en basitinden, ilk işimde (Kurtlar Vadisi Irak) insanlar Türk olduğuma bile inanmıyordu. Fark edildikten sonra ise babam (Tanju Korel) hayatta değildi. Sonra ben bambaşka bir şekilde 'Binbir Gece'ye dahil oldum ve tek başınaydım. Zaten babam bu piyasanın çok içinde olan biri değildi. Bana bu hayatta ayrıcalıklar sağlayacak yapıda bir adam da değildi. Dezavantajlarına gelince, bu işin nasıl olduğuyla, neler yaşayabileceğimle ilgili çok şey biliyordum yaşıma göre. Okuldan gelmenin de avantajı var tabii ama ben dezavantajları avantaja çevirdim.

CANLI YAYIN