Halit ile ilişkimiz başlarda zordu

GİRİŞ TARİHİ:  06.01.2011, 10:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ocak 2011 Perşembe, 11:21

ŞöhretiTürkiye sınırlarını aşan Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Bosna- Hersek'teki Hayat TV'ye röportaj verdi. Çarpıcı açıklamalar yapan Korel, eşi Halit Ergenç ile ilişkisine dair şunları söyledi:

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Bitmeyen Şarkı'nın güzeller güzeli oyuncusu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Bosna- Hersek'teki Hayat TV'ye röportaj verdi. Çarpıcı açıklamalar yapan Korel, eşi Halit Ergenç ile ilişkisine dair şunları söyledi:

ŞİMDİ ÇOK GÜZEL
"İlişkimiz başlamadan önce çok iyi arkadaştık. Birbirimizi çok iyi tanıyorduk. Birbirimizden bağımsız hayatlarımız vardı ama hayat bizi bir araya getirdi ve oğlumuz oldu. Bizim için de böyle bir ilişkiye girmek çok zor olmuştu. Ama şimdi her şey çok güzel..." Bergüzar Korel, röportajında alışveriş yapmayı hiç sevmediğini de anlattı: "Alışverişten nefret ediyorum. Benimle aynı beden bir arkadaşımın benim için kıyafet denemesini tercih ediyorum. En büyük hobim ise fotoğraf çekmek... Oyunculuk yapmadığım zaman fotoğrafçılık ile hayatımı kazanmak isterim.

BERGÜZAR KOREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
CANLI YAYIN