Çocuklarım beni tuhaf buluyor

GİRİŞ TARİHİ:  14.01.2011, 09:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Ocak 2011 Cuma, 09:10

Angelina Jolie, çocuklarının kendisini 'tuhaf' bulduğunu itiraf etti: Bence tüm çocuklar anne-babalarını tuhaf bulmalı. Çünkü bence ancak öyle olduğumuzda iyi anne-baba olabiliyoruz

Angelina Jolie, çocuklarının kendisini 'tuhaf' bulduğunu itiraf etti: Bence tüm çocuklar anne-babalarını tuhaf bulmalı. Çünkü bence ancak öyle olduğumuzda iyi anne-baba olabiliyoruz.

Rol aldığı filmlerin tanıtımı ya da gönüllü elçisi olduğu Birleşmiş Milletler'in organizasyonları için sürekli seyahat eden Angelina Jolie, tüm seyahatlerine çocuklarını da götürüyor. Çocuklarıyla daha fazla vakit geçirebilmek için önümüzdeki yıllarda daha az filmde rol almayı planlayan Jolie, In Touch dergisinin sorularını yanıtladı...

AZ UYKU YETİYOR
Güzelliğinizden ötürü insanların sizi yanlış değerlendirdiğini düşünüyor musunuz?
Bilmiyorum. Hayatımın büyük bir kısmı, 'tuhaf' olduğumu düşünen çocuklarımla evde geçiyor.

Neden tuhaf olduğunuzu düşünüyorlar?
Bence tüm çocuklar annebabalarını tuhaf bulmalı. Çünkü öyleyiz. Ancak biraz çatlak olduğumuzda iyi anne-baba olabiliyoruz.

Her zaman çok yoğun görünüyorsunuz. Günde kaç saat uyuyabiliyorsunuz?
Çok fazla değil ama şanslıyım ki çok fazla uykuya da ihtiyacım yok. Gençken uyku bozukluğu hastalığım vardı, şimdi onun avantajını görüyorum sanırım.

Sürekli seyahat halindesiniz. Çocukların okul problemini nasıl çözüyorsunuz?
Farklı farklı öğretmenlerle çalışıyorum. Ayrıca gittiğim yerlerde de çocuklara uygun okullar buluyorum.

Her yerde mi?
Lycee Français adlı bir okula gidiyorlar ve şanslıyım ki bu okuldan dünyanın dört bir yanında var. Ama seyahatteyken çocuklara "Hadi ödevlerinizi bir an önce bitirin de dışarı çıkalım" diyorum. Çünkü bir müzeye gitmelerini ya da sevdikleri bir kitabı okumalarını tercih ederim.



CANLI YAYIN