En çok rolü onlar kaptı

GİRİŞ TARİHİ:  15.01.2011, 14:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Ocak 2011 Cumartesi, 15:23

Dizilerdeki rolleriyle öne çıkan pek çok oyuncunun şansı, geçtiğimiz sezon sinemadan yana da açıktı. 'Yaprak Dökümü'nün 'Ferhunde'si Deniz Çakır, '40', 'Kako Si' ve 'Ya Sonra' adlı filmlerde rol alırken; 'Ezel'in 'psikopat katili' Rıza Kocaoğlu ise 'Av Mevsimi' ve 'Kaybedenler Kulübü'nde oynadı.

EN ÇALIŞKAN DANYAL
'Ezel'de 'Cengiz' olarak ekrana gelen Yiğit Özşener, dizi çekimleri arasına 'Kaybedenler Kulübü' ve 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmlerini sığdırdı. atv'nin iddialı projesi 'Kızım Nerede?'de kızı kaybolan babayı canlandıran Hüseyin Avni Danyal ise 'Çınar Ağacı', 'New York'ta Beş Minare' ve 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmlerinde rol alarak son dönemin en çok çalışan oyuncusu oldu.

Hüseyin Avni Danyal'ın Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin Erdoğan ile oynadığı 'Aşk Tesadüfleri Sever' adlı film, 4 Şubat'ta vizyona girecek. 'Av Mevsimi'nde rol alan Rıza Kocaoğlu ise 'Kaybedenler Kulübü'yle seyirci karşısına çıkacak.

Özcan Deniz ile Deniz Çakır'ın oynadığı 'Ya Sonra' filmi 25 Şubat'ta, Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in rol aldığı 'Kaybedenler Kulübü' ise 11 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.
CANLI YAYIN