'Ezel'ciler reklam oldu

GİRİŞ TARİHİ:  19.01.2011, 09:34 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Ocak 2011 Çarşamba, 09:34

‘Ezel’ oyuncuları, popüler bir dizide rol almanın karşılığını reklam yıldızı olarak alıyor. Firmaların öncelikli tercihleri arasında yer alan ‘Ezel’ciler, reklam kuşağında da boy gösteriyor.

'Ezel' oyuncuları, popüler bir dizide rol almanın karşılığını reklam yıldızı olarak alıyor. Firmaların öncelikli tercihleri arasında yer alan 'Ezel'ciler, reklam kuşağında da boy gösteriyor.

BADE İLE KAHVALTI
Kenan İmirzalıoğlu'nun Pepsi Cola'nın yüzü olmasının ardından, geçtiğimiz günlerde dizinin 'Şebnem'i Bade İşcil de margarin tanıtımına başladı.

Markanın yeni ürününün modeli olan İşcil, ekranda sağlıklı beslenmek için kahvaltının önemini vurguluyor...
'Ezel'in 'Ramiz Dayı'sı Tuncel Kurtiz de reklam furyasında yer alan isimler arasında. Toyota'nın reklamında sesiyle yer alan Kurtiz, dizideki tarzıyla konuşarak beğeni topladı

'Kerpeten Ali' karakterine hayat veren Barış Falay ise bir alışveriş sitesinin reklamında oynadı. Falay, reklamda tek elinin üstünde dans ettiği sahneyle çok konuşuldu.

YILLAR ÖNCE OYNADILAR
HALUK BİLGİNER: Dizinin 'Kenan Birkan'ı Haluk Bilginer, üç yıl önce Atatürk rolüne büründüğü İş Bankası reklamıyla adından söz ettirmişti.

CANSU DERE: 'Ezel'in 'Eyşan'ı Cansu Dere, iki yıl önce bir kozmetik markasının reklam yüzü oldu. Dere, daha önce de akaryakıt ve ayakkabı reklamlarında yer almıştı.

YİĞİT ÖZŞENER:
'Cengiz' rolünü oynayan Özşener, sekiz yıl önce Turkcell'in Hazır Kart kampanyasında 'özgür çocuk' olarak boy göstermişti.


CANLI YAYIN