Facebook'tan tehdit mesajları alıyorum

GİRİŞ TARİHİ:  03.03.2011, 09:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Mart 2011 Perşembe, 09:49

'Gönülçelen'in 'Bahar'ı Dilşad Çelebi: Kötü kadını oynadığım için Facebook'tan tehdit mesajları bile alıyorum. Arkadaşlarımın anneleri ise beni boğmak istiyormuş...

atv'de yayınlanan 'Gönülçelen' dizisinde 'Murat'ı, 'Hasret'ten ayırmaya çalışan 'Bahar' karakterini oynayan Dilşad Çelebi, 'kötü kadın'ı oynamaktan çok mutlu olduğunu söylüyor. Çelebi'yle diziyi ve oyunculuk serüvenini konuştuk.

'Gönülçelen'e sonradan katıldınız, öyle değil mi?
Aslında pek de sonradan girmiş sayılmam, dizinin ilk bölümünün ilk sahnesinde oynuyordum. Selin karakterinin intihar ettiği sahne... Arada 10'uncu bölümde de ufak bir rolüm vardı. Diziye düzenli olarak girişimse 20'nci bölümle oldu.

İlk kez mi kötü kadını oynuyorsunuz?
'Kapadokya Düşleri'nde de sorunlu bir karakter canlandırıyordum. O nedenle alışkınım diyebilirim. Aslında çok komik bir durum. Arkadaşlarım gelip annelerinin beni boğmak istediklerini anlatıyor. Facebook'tan tehdit mesajları alıyorum. Bu durum hoşuma gidiyor. Altından kalkabildiğimi anlıyorum. Her zaman ne yapacağı kestirilen sıkıcı bir karakterdense çok renkli olduğunu düşündüğüm, takıntılı 'Bahar'ı canlandırmak oyunculuğumu geliştirici olmasının yanı sıra eğlenceli de.

Daha önce diziyi izliyor muydunuz?
Ne yazık ki, pek düzenli dizi izleyicisi değilimdir. Buna yabancı diziler de dahil.

CANLI YAYIN