Ekranın aşk üçgenleri

GİRİŞ TARİHİ:  09.03.2011, 11:43 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Mart 2011 Çarşamba, 11:44

atv'nin sevilen dizilerinde sevenler birbirine kavuşamıyor. Aşk ikili yaşanamıyor. Mutlaka arada bir kişi nihai mutluluğa engel oluyor!

Beyazcamın renkli dizilerinde yaşanan aşklar, bir türlü mutlu sona ermiyor. atv ekranında yayınlanan birçok dizide birbirine deli gibi aşık olan çiftlerin arasına hep aynı engel giriyor; üçüncü kişi! Gönülçelen'de Levent, Aşk ve Ceza'da Çiçek, Ezel'de Eyşan sevgililerin arasında kara çalı gibi duruyor! İşte atv'nin beğenilen dizilerindeki bermuda aşk üçgenleri!

AŞK VE CEZA
(Savaş - Çiçek & Yasemin)
Töre uğruna ölen abisinin eşi Çiçek'le (Feride Çetin) evlendirilen Savaş (Murat Yıldırım), bir yandan töreye ayak uydurmaya çalışırken, bir yandan aşık olduğu Yasemin'le (Nurgül Yeşilçay) aile kurmak istiyor.

YAHŞİ CAZİBE
Kemal - Simge & Cazibe)
Cazibe'nin (Aslıhan Gürbüz) Türkiye'de kalabilmesi için kağıt üzerinde anlaşmalı bir evlilik yapan Kemal (Hakan Yılmaz) ve Cazibe gün geçtikçe birbirlerine aşık oldu. Kemal bir yandan sevgilisi Simge'ye (Hande Katipoğlu) durumu belli etmemeye çalışırken, bu iki kadını aynı evde mutlu etmek hiç kolay olmuyor.

İKİ KİŞİ ARASINDA KALAN DİZİ KARAKTERLERİ
Gönülçelen (Hasret - Levent & Murat)
Güzeller güzeli çiçekçi kız Hasret (Tuğba Büyüküstün) onu bir star haline getiren ve tutkuyla aşık olduğu Murat'a (Cansel Elçin) olan kızgınlığı ile Murat'ın en yakın arkadaşı Levent'le (Onur Saylak) nişanlandı. Şimdi aşkı ve mantığı arasında sürekli gel-git yaşıyor.

EZEL
(Ezel - Eyşan & Bade)
İlk aşkı Eyşan'ın (Cansu Dere) birçok kez ihanetine uğrayan Ezel (Kenan İmirzalıoğlu), ona aşkı uzun yıllardan sonra tekrar tattıran Bade (Berrak Tüzünataç) arasında gidip geliyor. Ezel'i paylaşamayan bu iki güzel kadının kıyasıya rekabeti daha yeni başladı...

CANLI YAYIN