Bu diziyi eski mahalleleri özleyenler çok sevecek

GİRİŞ TARİHİ:  25.03.2011, 14:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Mart 2011 Cuma, 15:11

atv’nin yeni dizisi ‘Tövbeler Tövbesi’nde ‘Fidan’ı canlandıran Fulya Zenginer, dizideki kliplerle ilgili “Seyirciye sıcacık bir öykü eşliğinde müzik ziyafeti çekeceğiz” dedi ve ekledi: Diziyi, özellikle ‘Nerede o eski mahalleler, o eski komşuluk ilişkileri’ diyenler çok sevecek...

atv'nin yeni dizisi 'Tövbeler Tövbesi'nde 'Fidan'ı canlandıran Fulya Zenginer, dizideki kliplerle ilgili "Seyirciye sıcacık bir öykü eşliğinde müzik ziyafeti çekeceğiz" dedi ve ekledi: Diziyi, özellikle 'Nerede o eski mahalleler, o eski komşuluk ilişkileri' diyenler çok sevecek...

Bu gece saat 20.00'de atv'de ilk bölümüyle yayınlanacak olan 'Tövbeler Tövbesi' adlı dizide, 'Fidan'ı canlandıran Fulya Zenginer, yeni projesinin perde arkasını anlattı. Tuba Ünsal ve Cemal Toktaş'ın da rol aldığı dizinin; izleyicileri hem güldüreceğini, hem de ağlatacağını belirten Zenginer, "Bu proje, özellikle 'Nerede o eski mahalleler, o komşuluk ilişkileri' diye yakınanları mest edecek" dedi.

'FİDAN' ÇOK GÜÇLÜ BİRİ
'Küçük Kadınlar' adlı diziden sonra 'Tövbeler Tövbesi'ne nasıl dahil oldunuz?

'Küçük Kadınlar'ın bitmesine yakın birkaç projeden teklif geldi. İçime en fazla 'Tövbeler Tövbesi' sindi. Aslında kısa bir süre tatil yaparım diye düşünüyordum. Çünkü 'Küçük Kadınlar' çok yorucu bir diziydi. Fakat 'Tövbeler Tövbesi' öyle samimi geldi ki; hemen başlamak istedim.

'Fidan'ın hangi özelliği sizi etkiledi?
Başlarda 'Fidan' karakteri kafamda tam oturmamıştı. Bu yüzden de emin değildim. Ama yönetmenimiz Aydın Bulut ve senaristimiz Zülküf Yücel'in anlattıklarından; 'Fidan'ın derinlikleri olan ve 'Küçük Kadınlar'daki 'Yeliz'den farklı biri olduğunu gördüm. Böyle olunca da; bu karakteri canlandırmak için can attım.

İzleyici sizi psikolojik sorunlar yaşayan 'Yeliz' karakteriyle tanıdı. 'Fidan'ın bu karakterden farkı ne?
'Fidan' güçlü ama naif bir karakter... Çok iyi niyetli biri... Aslında 'Fidan'a baktığımda beni en çok çeken şey; daha önce oynadığım hiçbir role benzememesiydi. Tipimden tutun da duruşuma kadar...

İzleyici sizce diziyi sevecek mi?
'Tövbeler Tövbesi' çok bizden, çok samimi bir hikaye... Eminim birçok insan da benim gibi; "Nerede o eski mahalleler, nerede o eski komşuluk ilişkileri" diyor. İşte dizimizdeki bu güzel ilişkiler çemberi, izleyiciyi çekecektir diye düşünüyorum. Bir de diyaloglar ve ilişkiler o kadar gerçek ki; herkes kendinden bir parça bulacak.

Dizi sezona geç başlıyor. Bu durum sizce bir dezavantaj oluşturacak mı?
Bence olmayacak. Açıkcası dizinin farklı bir duruşu var; ne salt dram, ne de salt komedi... İçinde her şey var. Hem güldürecek, hem de ağlatacak bir proje...

SEYİRCİYİ YORMAYACAĞIZ

Dizinin her bölümünde üç klip izleyeceğiz. Bu Türkiye'de ilk defa kullanılacak bir yöntem... Evet öyle...
İzleyiciye sıcak bir öyküyle birlikte güzel bir müzik ziyafeti de yaşatmak istiyoruz. Kullanılan parçaların hepsi birbirinden güzel; kimi nostaljik, kimi daha yeni parçalar... Ama tabii ki müzikler; o anki durumun duygusuna uygun olacak.

Dizide zengin-fakir çatışması mı anlatılacak?
Sadece zengin-fakir çatışması anlatılacak demek doğru olmaz, ama o da dizinin temalarından bir tanesi... İçinde aşk hikayeleri de var. Bu dizi, izleyiciyi merakta bırakacak ve şaşırtacak. Ama bunları yaparken de seyirciyi hiç yormayacak.

Canlandırdığınız karakterin aşkını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Saf bir aşk... Bence çok güzel!
CANLI YAYIN