Kötü çocuk Keremcem!

GİRİŞ TARİHİ:  26.04.2011, 10:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Nisan 2011 Salı, 13:39

atv'de yayınlanan 'Tövbeler Tövbesi' adlı diziye bu gece 'Oktay Berk' karakteriyle katılan Keremcem "Kötü birini oynuyorum, sevenleri ayırmaya çalışıyorum" dedi ve ekledi: 'Oktay' gibi karşı cinsle aram iyidir. Ama ben duygusalım, kadınlara onun gibi maddesel yaklaşmam

'Hayata' albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Keremcem, bu akşamki bölümden itibaren atv'de yayınlanan 'Tövbeler Tövbesi'ne dizisine 'Oktay Berk' karakteriyle katılıyor. İlk kez kötü bir karakteri canlandıracak olan Keremcem; yeni rolü, son albümü ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Karakterinizden biraz bahseder misiniz?
Bu dizide hiç olmadığım kadar kötü niyetli birini oynuyorum. 'Oktay Berk', 'Fidan'-'Mahir' çiftini ayırmaya çalışıyor. Sırf güzel olduğu için 'Fidan'a yaklaşıyor. Sevenlerin arasına girmek, Türk ahlak anlayışında hiç hoş değil!
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

'Oktay Berk'le ortak bir yönünüz var mı?
'Oktay Berk' gibi benim de kadınlarla ilişkim her zaman iyi oldu. Arkadaş olarak da, sevgili olarak da kadınları anladığımı, onların da beni anladığını düşünüyorum. Tabii 'Oktay Berk' kadınlara daha maddesel yaklaşıyor. O daha fazla gününü gün etmek derdinde. Ben çok daha duygusalım.

KADINLARI TEST ETMEM
'Oktay Berk'in kadınlara yaklaşımını nasıl buluyorsunuz?
Çok kötü bir yaklaşım ama bir o kadar da eğlenceli! Hani hiç yapılmayacak bir şakayı izlersiniz ve kahkahalarla gülersiniz ya, aynen öyle... Senaryo ve diyaloglar çok güzel yazılmış. Senaryoyu ilk okuduğumda kahkahalarla gülmüştüm.

Bir kadının paranıza mı, yoksa kişiliğinize mi âşık olduğunu öğrenmek için oyun oynar mıydınız?
Ben böyle bir şey yapmam ama 'Oktay Berk'in oyunları çok hoşuma gidiyor. Ben test eden biri değilimdir. Hayatta bazı şeylerin sorgulanmaması gerektiğini düşünüyorum.

ŞİMDİ İYİ BİR YERDEYİM
Gelelim müziğe... 'Hayata' albümünüz çıktı. Bu albümün öncekilerden bir farkı var mı?
Bu albümde farklı bir Keremcem ve başka duygular var! Altı yıl önce takım elbiseyle çıktığım zaman garipsenmiştim. Aynı kalmak istemedim. Kendimde küçük küçük değişiklikler yaptım.

"Artık oldum" diyor musunuz peki hiç?
İyi bir yerde olduğumu düşünüyorum. Ama buranın gelmek istediğim yer olduğunu düşünmüyorum. Amacım; bir dağın zirvesine çıkmak değil... Ben şu anda dağın eteklerinde çok güzel manzarası olan bir yerdeyim...

Oyunculukta zorlanıyor musunuz?
Oyunculuk gerçekten çok ciddiye alınması gereken bir meslek. Keşke daha ciddiye alabilseydim! Çünkü oyunculuğa gelen eleştiriler yaş farkı tanımıyor. Küçük bir çocuk bile izlediğinin iyi bir oyuncu mu, yoksa kötü mü olduğunu hemen anlıyor. Kendimi eğitmeye çalışıyorum ama kısa bir zaman içinde gerçekten hiç kolay olmuyor!

RAKİBİMİN OLMADIĞININ FARKINDAYIM!
Sizi kimseyle karşılaştırmadılar, karşınıza hiçbir zaman bir rakip koyamadılar...
Bu aslında benim de fark ettiğim ama kendime itiraf edemediğim bir şey! Bir sanatçı için rakipsiz olduğunu duymak çok değerli. Altı senede kendi standardımı yarattım.

Hiç hatanız olmadı mı peki?
Ben kendimi çok eleştiririm. Müzikallerim çok güzeldi, ama 'en' değildi. Bunların hiçbiri 'en' değilken, toplamının 'en' olması çok güzel...

Özel hayatınızı neden basından uzak tutuyorsunuz?
Aslında hiç evden çıkmayan bir adam değilim. Sadece bu sektörde planlı bir şekilde basında yer almaktan rahatsız oluyorum. İstanbul'da basından ve gazetecilerden uzak da dolaşılabiliyor.

BİRDEN ÂŞIK OLDUM
Sevgiliniz var mı peki?
Ayrıntısına girmezsek, bir sevgilim var. Güzel şeyler yaşıyoruz.

Sizce insan yaş aldıkça, aşka daha farklı mı bakıyor?
İnsan zamanla neyin kıymetli olduğunu öğreniyor.

Zor mu âşık olursunuz?
Açıkçası ben âşık olduktan sonra beğeniyorum. Birden fazla aşık oldum ve olunabilineceğine inanıyorum. Karşımdakinin bende uyandırdığı şeyler önemli... Aşık Veysel "Sendeki güzellik neye yarar, bu bendeki aşk olmasa" demiş ya, aynen öyle...
CANLI YAYIN