Bu dizide kendinizi bulacaksınız

GİRİŞ TARİHİ:  12.05.2011, 09:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Mayıs 2011 Perşembe, 10:20

Yarın atv ekranlarında başlayacak olan 'Babam Sağolsun' adlı dizi, kalabalık Türk ailelerinin karşı karşıya kaldığı problemleri neşeli bir dille anlatıyor

atv ekranlarında yarın yepyeni bir dizi başlıyor: 'Babam Sağolsun'. "Çocuklar büyüdü, dertler büyüdü" deyişinden yola çıkan 'Babam Sağolsun', kalabalık bir ailede, anne ve babanın her geçen gün karşılarına çıkan yeni dertlerle mücadelesini anlatıyor. Mint Yapım imzası taşıyan dizide, başrolleri Settar Tanrıöğen ve Melek Baykal paylaşıyor. Emel Müftüoğlu, Umut Kurt, Goncagül Sunar gibi oyuncular da onlara eşlik ediyor.

TABAN TABANA ZIT
Dizinin konusuna gelince... Kalabalık ailesini geçindirmeye çalışan babanın hayalleri ile çocukların hayalleri taban tabana zıttır. Dişçi olmasını beklediği kızı müzisyen olmayı hayal ederken, börekçisini bırakmayı düşlediği oğlu dükkandan ayrılmayı planlar. Evlenmesini umduğu kızı ise inatla beyaz atlı prensinin gelmesini bekler. Hayırsız damadı ile de başı derttedir... 'Babam Sağolsun' günümüz Türk ailesinin ve esnafının karşılaştığı sıkıntıları ve bunları birlikte sevgiyle aşmaya çalışmasını neşeli bir dille anlatıyor.
CANLI YAYIN