Milyonlar Cengiz'e düşman oldu

GİRİŞ TARİHİ:  16.06.2011, 11:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Haziran 2011 Perşembe, 11:15

Ezel'de finale yaklaşırken heyecan doruğa çıktı. Eyşan'a tecavüz edip bıçaklayan Cengiz, milyonlarca Ezel fanatiğinin tepkisini çekti

Ezel'in yayınlanan son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Birbirlerine aşık olmalarına rağmen ayrı olan Ezel ve Eyşan hayatlarını tekrar birleştirmek için bu bölümde birbirlerine bir adım daha attı. Ancak ikilinin mutluluk ümidine Cengiz'in gölgesi düştü.

Eyşan'a önce tecavüz eden ardından onu bıçaklayan Cengiz, bir anda milyonların hedefindeki isim oldu. Fanatikler forum sitelerinde Cengiz'i topa tuttu. Nefret edilen Eyşan'ın o mağdur hali ise Türk halkının onu kucaklamasına yetti.

iŞTE O YORUMLAR
Ne Ezel ne de Eyşan bunu hak etmedi! Ezel zaten intikamını fazlasıyla aldı. Ezel ve Eyşan mutlu olmayı hak ediyordu bence.
Bir kez daha dedim ki; Cengiz sen kötüsün! Finalde ölmesini şiddetle istiyorum!
Hala şoktayım. Eyşan'ı pek sevmezdim, ama şu son bölümde acıdım nedense… Yaptığı onca kötülüğe rağmen, sonuçta anne olduğu için içim cız etti.
Cengiz, erkekliğini şimdi mi hatırlamış? Kenan onu karısından çatır çatır boşatırken o eylemi, sıkıyorsa Kenan'a uygulasaymış!
Ne aşkı kardeşim? Ne kara sevdası? Böyle sevgi mi olur Cengiz?
Eyşan'ın tecavüzden sonraki hali dokundu bana... Kimseler bilmiyor diye kendisini de olmadığına inandırmaya çalıştığı o sahneler ölümünden beterdi.
Cengiz'e her türlü söz öbek ve öbecikleri söylenebilir…
Cengiz'e sağlam bir final lazım!
CANLI YAYIN